Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różżą bez kolców

Rozstal sie ze mna, wyprowadził sie ale nadal cche utrzymywac kontakt.

Polecane posty

Gość różżą bez kolców

2 tyg. temu rozstalismy sie.To on podjal taka decyzje.Powod- ze nie pasujemy do siebie.Ciagle sie klocilsimy.Ok.Przezylam to stasznie i przezywam nadal.Bo on jest ciagle w moim zyciu.Ja mam dziecko z poprzedniego zwiazku,.Synek ma 1,5 roku.Byl z nami od 4 miesiaca zycia syna.Syn mowi na niego tato- sam na to pozwolil.A moj byly codziennie do mnie dzwoni.Przychodzi do nas do domu.Pomaga nam.Tak jak teraz od kilku dni.Jest ładna pogoda i codziennie spotykamy sie.Bo ładna pogoda i cale popoludnie spedzamy na spacerkach.Wiec spacerki razem we 3.Moj byly nie potrafi zrozumiec i nie dociera do niego ze lepiej bedzie jak zerwiemy calkowity kontakt i przestaniemy sie spotykac.On niechce.Sam mowi ze nie potrafi wyobrazic sobie swojego zycia bez nas.Co mam przez to rozumiec????????

Gość różżą bez kolców

Gość ze chce widywac
sie z dzieckiem,niekoniecznie z Tobą:(

Gość Konrado
Z dużo myślisz kobieto. Bądź z tym, którego kochasz, a resztę olej. Jak nie możesz być z tym, którego kochasz, to bądź sama. Toż to proste jest. Pozdro

Gość różżą bez kolców
Ale syn nie jest jego.

Gość Konrado
Jak zwykle dziecko najbardziej poszkodowane. Ehh.

Gość Konrado
Jak zwykle dziecko najbardziej poszkodowane. Ehh. Ojciec ma takie samo prawo do niego jak i Ty. Więc jak już zdecydowaliście się sobie uprzykrzyć życie, to teraz trzeba ponieś tego konsekwencje. Kontakt musi być.

Gość różżą bez kolców
ten moj byly nie jestem biologicznym ojcem mego dziecka.Poznalismy sie jak syn był malutki.Mial 4 miesiace.

Gość Konrado
Wiedziałem, że jak kobieta pisze, to musi być to maksymalnie zagmatwane. To po jakiego grzyba się gościem przejmujesz, jak nie jest ani biologicznym ojcem, ani nie kochasz go hę ??? :)

Gość różżą bez kolców
kocham go.Zalezy mi na nim.Ale nie potrafie przejsc na kolega-kolezanka.

Gość Konrado
Pewnie że nie, ja też bym nie potrafił. Przecież przyjaźń między kobietą, a facetem nie istnieje. Ja tutaj widzę, że Ty sama nie wiesz czego chcesz. Masz 2 facetów. Jednego kochasz, ale koleś jest nieobliczalny i nie wiadomo co się po nim spodziewać, a do 2 jesteś przyzwyczajona, bo jest dla Ciebie miły. :] Musi Ci jakaś kobieta doradzić najlepiej.

Gość różżą bez kolców
ja mam 1 faceta.

Gość ze chce widywac
mi sie wydaje, że facet pokochał dzieciaka, i nie chce się z nim rozstawać, bo pokochał go jak własnego, ale chce ułożyć sobie życie z inną kobietą....i tyle

Gość blablabla4455
odmów spotkania, raz drugi trzeci i zobaczysz jak sie zachowa