Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna1278

Życie jest niesprawiedliwe:(

Polecane posty

Dzięki Bogu mam dwójkę wspaniałych dzieci.....ale jak tak czytam niektóre posty.......kobiety które tak bardzo chcą miec dzieci to aż mi się płakać chce.....z niemocy bo dlaczego nie wszyscy mogą mieć potomstwo chociaż tak bardzo tego pragną???????? Życie jest niesprawidliwe....znowu jakaś babka wyrzuciła dziecko na śmietnik-jak tak można?Nawet jak sie nie chce dziecka jak można wyrzucić człowieka-przecież są okienka do zostawiania dzieci...przecież można zrzec się praw i dać dziecku szansę na normalne życie bo przecież tyle rodzinchciało by adoptować dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ,proszę!

Gość laca
Idz spac i nie smiec.

Gość Alexa____
Ja rowniez tego nie pojmuje...

Gość To idz do pieluch
i garow. I zrob trzecie jak to ci sprawia przyjemnosc

Albo tu siedzą same dzieci o tej godzinie albo ja czegoś nie rozumiem.......bo dla mnie to nie jest normalne!Ale ok jeżeli któraś uważa że powinam iść do garów to pójdę jutro a dziecka trzeciego nie chcę bo to nie o to chodzi!

Gość bukaa
Sorry, ale twój post jest raczej mało odkrywczy, stąd hasło (choć nieuprzejme), że masz nie śmiecić. Żyjesz od wczoraj czy dopiero teraz to odkryłaś? I naprawdę myślisz, ze matki, które wyrzucają dzieci do śmieci siedzą na kafe i przeczytają twój apel?