Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruczaa

studnecka moda codzienna

Polecane posty

Gość kruczaa

tak na co dzień, w co się ubrać? tyle teraz modowych propozycji a właściwie trudno dobrać coś dla siebie. wychodzę z ubrań młodzieżowych i jakoś nie mogę odnaleźć swego stylu, adekwatnego do 20letniej dziewczyny. mój zestaw spodnie bluzka zaczął mnie nudzić a brak mi pomysłu jak ubrać się na zwykle wyjście na miasto w celu zakupów czy załatwiania spraw albo właśnie by pójść na wykłady - ubrać się interesująco lecz nie przesadnie.

Gość ellllllma
może jakieś legginsy? ale nie wiem czy są nadal modne czy będą w tym sezonie? do tego sukieneczka krotka, botki i juz eleganko :)

Gość Klaraaaaaaaaaaaa
najważniejsze są dodatki np. szalik omotany gęsto na szyi, fajne okulary, ciekawe buty, oryginalna torba - i spodnie z bluzką mogą być ;)

Gość olkckgvckd
tunika,moze być zwykła albo jakaś ekstrawagancka,legginsy albo fajne rajstopy,wysokie buty,modne sa chustki

Gość alinku
zgadzam się z dziewczynami nade mna! kolorowo ! rajstopki kolorowe i juz jest ladniej :D

Gość na nie
mnie nudza te tuniki i inne sruty. wszystkie dziewczyny na ulicach wygladaja tak samo. legginsy botki skorzane kurtki. pewnie kazda z was ma taki zestawik

Gość a ja mam 25 lat i dalej chodze
mlodziezowo ubrana i nie widze problemu:P poza tym na uczelnie lece po to zeby sie uczyc a nie odstawiac rewie mody i czesto siedze od rana do wieczora (po zajeciach biblioteki) wiec ubieram sie w to co wygodne-jeansy, bluza, bawelniana koszulka

Gość jaki jest cel stylizowania
się na codzień? Chce ci się bawić w jakieś chusty, biżuterie itd i potem cały dzień latać w tym po mieście i załatwiać sprawy? Nic dziwnego że wiekszość dziewczyn wygląda podobnie - bo ubierają się w to co wygodne, dzinsy, t-shirty itp to najwygodniejszy strój, trudno żeby na zwykły wykład szły w nie wiadomo jakich strojach

Gość ...stokroteczka...
chcesz schudnac?! spalic zbedny tluszcz?! niedawno wyszla nowosc: www.ultra-slim.ocom.pl dziala bo opracowano 2 wersje inna dla kobiet i inna dla mezczyzn