Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asddddddddddddf

co w swoim facecie kochacie najbardziej ??

Polecane posty

Gość asddddddddddddf

co on ma czego nie maja inni, co powoduje ze akurat z nim jestescie? I jak okazujecie mu to, ze go kochacie, a on Wam ??

Gość w sumie to nie mam zielonego
pojecia

Gość hm, za co kocham swojego facet
kocham w nim to, ze sprawił, ze poczułam się znów wartościowa i stuprocentową kobietą, że okazuje mi to, jaka jestem dla niego wazna na każdym kroku. że dba o mnie, troszczy się, mysli, jak ułatwić mi życie. że zapewnia mi poczucie bezpieczeństwa, że jest świetnie wychowany i stanowczy. że jest baardzo męski. a jak mu okazuję? też o niego dbam, mówię i pokazuję czynami. gotuję to, co lubi zjeść. chwalę go i mówię,że nie poradziłabym sobie bez niego- wtedy czuje się ważny. radzę si go, żeby miał pewność, że biorę jego zdanie pod uwagę. i duużo czułości i seksu do tego.

Gość a ja bym na twoim miejscu
to że on mnie kocha równie mocno jak ja jego albo nawet bardziej :)

Gość asddddddddddddf
bo ja swojego kocham za to ze pozwala mi czasami pobawić się lalkami i chodzić w kolorowych skarpetkach z paluszkami :classic_cool:

jak już ktoś wspomniał to nie kocha się za coś tylko mimo wszystko. Czyli kocham go mimo tego, że nie sprząta po sobie, że nie zawsze logicznie myśli, że nie potrafi gotować a o zmywaniu po gotowaniu nie wspomnę :o

Gość werdykt z luzizjanny
Za co..za to, co mówiłam:D a wam nie muszę:)