Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malincia24

Pytanie o przyjęcie tabletki anty... proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość Malincia24

Dzień dobry, mam bardzo ważne pytanie. Niestety nie mam czasu iść do lekarza, w zasadzie mogłabym zadzwonić, ale uczęszczam państwowo, więc wątpię, aby lekarz wdawał się ze mną w dialogi podczas gdy pacjentki czekają. Otóż tak... Przyjmowałam tabletki anty - Microgynon 21, przyjęłam 18 tabletek, potem z pewnych przyczyn zaniechałam branie. Dostałam okresu za jakis czas, teraz zbliża się następny okres po tej przerwie - bez tabletek - i mam nowe opakowanie Microgynonu, chciałabym zacząć je przyjmowac znów, aby być bezpuieczna, zgodnie z tym co jest napisane, że pierwszego dnia krwawienia itd. Ale czy nic się nie "pomieszało" w moim organiźmie od tych przerw od hormonów?? Czy one zadziałają odpowiednio teraz?? Dodam, że taka przerwa miała niedawno miejsce i będzie to, ze tak powiem drugi mój eksperyment z hormonami po przerwie, ale brany jak wskazuje ulotka, prawidłowo. Dziękuję :*

a co sie mialo pomieszac? mógł Ci się lekko cykl rozstroic. czyli miesiaczka moze sie troche przesunąć. w zasadzie nic wiecej. zacznij brać od pierwszego dnia okresu i bedzie OK. i nie przerywaj brania w połowie opakowania nastepnym razem.

Gość Malincia24
dziękuję serdecznie za odp :) Nie przerwę, było to związane raz z wyjazdem, a raz z rozstaniem, ale wrócilismy do sibei i dlatego takie pomieszanie z poplątaniem ;)