Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

czy to bardzo głupie?

Polecane posty

robiłam głuchy telefon do kolezanki z zastrzezonego a na nsetpny dzień zapomniałam go odstrzec i zadzwoniłam do jej faceta z zastrzeżonego i teraz wie że to ja 😭 wkurzyłybyście sie ? :O:O tzykam że sie wkoorwią

Gość fwvvv
koorwa zastrzeżony to zastrzeżony to mogą być różne numry co ty gadasz idiotko ?

Gość inanana
A tak w ogóle to po co to robiłaś? xDD W sumie jakbym ja była tą koleżanką i potem sama byś się przyznała to bym się z Ciebie tylko śmiała. xD

Gość inanana
No to gorzej, ale szybko zapomną ;p

Robiłaś to w jakimś konkretnym celu? Czy tak sobie..Ja bym pomyślała że jest co najmniej popierdolona:)

Gość
Zrobisz zdziwione oczy i się wyprzesz,wcześniej poćwiczysz przed lustrem co by wiarygodnie wyglądało :classic_cool:

Ja bym powiedziała że dla żartu to robiłam i już. Jak to jakaś bliska koleżanka to pewnie się pośmiejecie razem z twojej głupotki i po sprawie:)

Gość ale ty gloooo
powiedz ze dziecka pilnowalalas jakiegos malego kuzyna czy cos i sie odrwal do komorki twojej:P

Powiedz , że zepsuł ci się telefon a ważną sprawę miałaś. Nie mogłaś się dodzwonić do niej to próbowałaś do jej faceta a potem wymyśl coś na poczekaniu :) Głupie to jest, tak się 14 bawią : P

Gość kolejny dowod na to
ze jesteś strasznym dzieciuchem :o

ale to prawda ja nie umiem życ :( wg psychologa jakies ponad 3 lata temu byłam inteligenta ale niedojrzała emocjonalnie i społecznie jak na 13 lat 😭 oczywiscie nie musimy wierzyć człowiekowi któy mógł jechac na poprawkach i samych trójach ale sama nie wiem moze tzoś w tym jest 😭

Gość no, niestety
jezuuu, ludzie, przecież to podpucha jest! :) nie zauważacie braku sensowności tego postu:) no, choć fakt, na poważnei i takie sie zdarzają :D

Przerwa i podpucha ? No wiesz ....? Jeśli trzy lata temu ktoś miał trzynaście lat, a dzisiaj ma osiemnaście, to ile będziesz miał za trzy lata :classic_cool: