Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malganka

przyszła wiosna a ja sama:/

Polecane posty

Gość malganka

Hej! U Was też tak słonecznie za oknami?:) Wreszcie mogę zobaczyć chodnik pod moim domem:p Trochę już tęskniłam za słońcem, pewnie nie ja jedna. Z jednej strony cieszę się, że robi się tak słonecznie, jednak powoli zaczynam odczuwać brak faceta Idealnie byłoby wybrać się po pracy z jakimś interesującym mężczyzną na spacer do parku, usiąść na ławce i zrelaksować się... Samej to nie to samo. Też czujecie coś takiego, że w taką ładną pogodę bardziej odczuwacie brak partnera?

Gość pani ogrowa
ja też sama. Też mi czasem tego brakuje, ale myślę, że miłość przychodzi nie wtedy gdy będziemy jej na siłę szukać, tylko niespodziewanie :)

Gość wagatela
Współczuję Malganka, ale nie smuć się, na pewno wkrótce kogoś sobie znajdziesz i będziesz mogła z nim chodzić na długie spacery i cieszyć się pogodą:) Wiem co mówię, bo sama dłuższy czas byłam sama, aż w końcu przez portal trafiłam na tego odpowiedniego i od paru miesięcy jesteśmy już razem:) Może też spróbuj tak poszukać, moim zdaniem warto:)

Gość wagatela
tyle ze ja mam łatwość w nawiązywaniu znajomości 😴 jak mi się ktoś podoba to szybko sięgam mu do rozporka i ssie aż tryśnie :classic_cool:

Gość dtyujhygtrfds
ciesz sie ze nie masz, ja mam i jak widze na ulicy te atrakcyjne laski to sie az w srodku gotuje (ale nie okazuje tego;)) a w lecie bedzie jeszcze gorzej, co druga laska polnaga, opalona, chodzace czekoladki. ja taka nigdy nie bede. oczywiscie nie daje tego po sbie opoznac bo takie dziewczyny zakompleksione narzekajce to cos okropnego wiec ja na zewnatrz pewna siebie a w srodku dusze wszystko

Gość dtyujhygtrfds
ja taka nie będę, bo bardzo lubię wytwory rodzimej kuchni: salceson, pasztetowa (:classic_cool:) i golonkę z piwem :classic_cool:

Gość malganka
Dzięki Wam za wsparcie! Widzę, że nie tylko ja mam ten problem:) No cóż, zawsze mogę sobie z psem pójść na długi spacer:p Wagatela- dzięki, ale jakoś nie korzystam z takich portali Jakoś nie mam zaufania do nich, kojarzą mi się z nasza-klasą, z której już usunęłam konto:) Wolę raczej szukać faceta w realu:p Ale dzięki i cieszę się Twoim szczęściem. A swoją drogą chyba ktoś skorzystał z Twojego nicka i się pod Ciebie podszył, albo jakaś dziwna jesteś... Ale sądzę, że bardziej prawdopodobne jest to pierwsze rozwiązanie:p

Gość r35t3453
Latwo napisac znajdz.

Gość wybitny pal
kurcze laski a nie mozecie razem isc na ten spacer? i zamiast tutaj narzekac to pogadacie sobie w realu? umowice sie, skad jestescie?

Gość wagatela
Tak, tak, ktoś się podszył pod mój nick. A ogólnie widzę, że jakaś złość panuje na tym forum...:/ Rozumiem Malganka, że możesz mieć takie skojarzenia. Sama tak z początku myślałam:) Ale w internecie są portale, na których w normalny sposób po prostu możesz szukać partnera, nie tak jak na nk. Płacisz za to abonament, możesz sobie wybierać osoby według wielu kryteriów, są certyfikaty wiarygodności, dzięki którym wiesz z kim rozmawiasz. Jasne, skoro jesteś zdeklarowana i szukasz tylko w realu, to nie będę Cię namawiać:) Ale ja w końcu się zdecydowałam na to mydwoje i udało mi się, dlatego teraz jak ktoś się mnie pyta, to odpowiadam, że warto korzystać z takich portali:) Powodzenia!