Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate2424

nie czujecie sie zaniedbane przez mezczyzne?

Polecane posty

Gość kate2424

Dziewczyny czy nie czujecie sie zaniedbywane w zwiazkach?Ja bardzo, mam 30 lat...za 5 miesiecy slub:(

Gość kate2424
Cale dnie spedza w pracy...

Gość pani ogrowa
Całe dnie spędza w pracy. Mężczyźni trochę inaczej wszytsko postrzegają. Dla nich zapewnienie bytu materialnego jest pokazaniem że się starają.

Gość b4
a jak facet ma dbac o kobiete czy uwazacie ze powiniien jej robic prezenty tzn kupowac rzeczy?

Gość b4
mi tego brakuje

Gość pani ogrowa
b4 - moim zdaniem liczy się wsparcie. Po prostu, fakt, że mogę na niego liczyć, że kiedy będę potrzebowała rozmowy, to spotkamy się, przytuli, pocieszy :) Szczerość, wierność, miłość się widzi, czuje:)

Gość b4
a jesli chcemy sobie cos kupic a brakuje nam pieniazkow facet stoi obok i nic?

Gość a ja bym na twoim miejscu
mi też trochę brakuje faceta w domu, ale cóż... życie to nie bajka, a on ma pracę która absorbuje go czasowo i nic na to poradzić sie nie da - jak postaramy się o dzidziusia to myślę że też będę zajęta 24h i wtedy łatwiej będzie mi to znieść :D

Nom......, ja tak mam. Mój facet ciągle ma miliony spraw do załatwienia a jak starczy mu czasu i sił to ostatnia w kolejce jestem ja....... :(

Gość pani ogrowa
b4 - facetowi też może brakować pieniędzy, nie możemy traktować facetów jak sponsorów ;)

Gość b4
ale jako wsparcie rowniez w tych kwestiach o kobiete nalezy dbac

Gość pani ogrowa
Tak trzeba dbać o kobietę, ale musimy zrozumieć, że faceci nie rodzą się z pieniędzmi. Oni tak samo musza na nie pracować jak kobietki :) Ja zwykle jak idę na randkę (jestem teraz singielką) to płacę za siebie, jak już facet się upiera, to odpuszczam. Myślę, ze to dobre rozwiązanie. W końcu skąd faceci mają brać pieniądze na wszystko i to podwójnie(bo dla siebie i dla kobiety)?:)

Gość no, niestety
b4 --> to miłe jak facet stawia kolacje,lody itp. Ale żeby do ciuchów dopłacać...to ciut przegięcie.

Gość b4
uwazam,ze to milo jak facet zrobi nam prezent i nam cos kupi od czasu do czasu nie chodzi o sponsorowanie a na randce?w zyciu nie wyobrazam sobie placic za siebie niech sie cisza/ą ze mogli spotkac sie ze mna i poznac i to jego fatyga i to jego klasa,aby zaplcic za kolacje bez przesady

Gość pani ogrowa
uwazam,ze to milo jak facet zrobi nam prezent i nam cos kupi od czasu do czasu też tak uważam :) każdy lubi prezenty. Faceci też, dlatego ja czasem swojemu exowi też robiłam niespodzianki :) (on mnie też)

b4 a jesli chcemy sobie cos kupic a brakuje nam pieniazkow facet stoi obok i nic? to powiedz mu zeby Ci POZYCZYL :P Zabieranie na zakupy i oczekiwanie ze za Ciebie zaplaci to cos pomiedzy zebractwem a sepieniem i harakteryzuje kobiety bez dumy i ambicji

Gość b4
ciekawe co bys powiedziala, gdybys przy okazji stojac przed witryna zobaczyla fajna kiecke,w ktorej wygladalabys extra i akurat nie mialabys np funduszu przy sobie, daje przyklad nietaktem byloby facetow odmowic i pwiedziec-kupie Ci, masz czuc sie fajnie, sprawie Ci ta przyjenosc i co w tym zlego?odplacic sie mozna innym razem kupujac mu w zamian tez cos i zrobic niespodzianke

Gość pani ogrowa
b4 - tak, jeśli ma przy sobie akurat tyle pieniędzy które może wydać, to spoko. Ale jeśli nie może to też nie ma problemu

Ale tu jest mowa o innej sytuacji Dziewczyna stoi przed witryna, brak jej kasy na suknie i uwaza, ze facet POWINIEN sie domyslic i POWINIEN kupic ja jej, choc moze jest droga i akurat go nie stac. Po czym wkurza sie, poniewaz on jej tego nie zaproponowal :D Ja mialam kilka takich sytuacji, poniewaz czuje sie zle, kiedy ktos mi probuje fundowac drogie prezenty albo rzeczy ktore sama powinnam sobie zapewnic. Zawsze odmawialam, raz wydarzyla mi sie smieszna sytuacja, poniewaz facet uparl sie, kupil te rzecz bez mojej zgody i gonil mnie z nia :D Jesli Ty nie czujesz sie z tym zle, a facet ma chec zrobic Ci prezent - O.K. To Wasza sprawa. Ale z tego co piszesz, on nie ma na to ochoty lub o tym nie pomyslal, a Ty wkurzasz sie, ze na to nie wpadl. To zle.