Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgyutgyut

miała być dziewczynka a jednak był chłopak?

Polecane posty

Gość tgyutgyut

czy którejś z was podczas ciąży lekarz stwierdził ze będzie dziewczynka w 19 tyg ciąży a potem na kolejnych usg okazało się że jednak to chłopak

Gość tgyutgyut
ja też tak miałam w 1 ciąży miał być syn i był ale teraz jestem, w 2 ciąży i mówią że to dziewczynka a z dziewczynkami podobno częściej są pomyłki

Moje koleżanka jeszcze w lutym w 7 miesiącu ciąży twierdziła ze urodzi Amelkę. W marcu (miesiąc wcześniej) urodziła Kacperka. :D:D Słodki jest :), ale jak się dowiedziałam ze urodziła chłopca to myślałam ze się nabija bo była na 100% przekonana ze będzie córka. Na każdym USG tak wychodziło.

u mnie tak bylo.do 36 tc miala byc dziewczynka a jednak w klinice na innym sprzecie,moja coreczka okazala sie synkiem:)

w drugiej ciąży lekarz mówił że dziewczynka na 100%, urodziłam wcześniaka w 34/35 tc, dopiero jak się urodziłam to zobaczyłam że chłopak a nie dziewczynka, dobrze że nic nie kupowałam bo miałam wszystko po pierwszej córce.

Gość Moja kolezanka miala tak
Cala ciaze mowili ze bedzie miec dziewczynke, przy porodzie dopiero okazalo sie ze jest syn, ona byla w takim szoku ze powtarzala ze nie ze ona ma dziewczynke, w domu miala juz sukieneczki i różowe ciuszki:) przy drugim dziecku sie nie przydaly rowniez bo urodzila drugiego chlopca:)