Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guderiannnn

nienawidze kobiet

Polecane posty

Gość Guderiannnn

sa bezwzgledne zimne, egoistyczne. Ktos kiedys slusznie powiedzial ze sa jak laszace sie koty, dzialaja z premedytacja, nie kochaja mezczyzny tylko to co on im daje (np pieniadze, gwarancje bezpieczenstwa na starosc lub rozrywke, emocje doznania albo sex) Ale nigdy tak naprawde nie pokochaja "za nic" albo pomimo czegos . Potrafia w mig "przerzucic" swoje zainteresowanie na inny obiekt doslownie w chwile zapominajac o czlowieku z ktorym spedzily iles tam lat (np tylko dlatego ze doswiadczyly lepszego sexu etc). Sa wyrachowane, graja uczuciami aby osiagnac okreslony cel. Moglbym tak pisac ale nie mam sily :o

Gość współczuję stanu ducha
bo ewidentnie czuć, że zostałeś rzucony

Rozumiem,ze zostales zraniony. Mozesz taplac sie w nienawisci tylko po co???

Gość Guderiannnn
i nie mowcie ze warto dostrzegac w tlumie tzw "szare myszki" bo dowartoscuja sie one waszym kosztem i chwile potem kiedy nabiora pewnosci siebie i przekonania ze ktos na nie "leci" kopna was gleboko w dupe zeby szukac tego tzw "swojego idealu".

Gość wladek ze wsi
podpisuje się pod tym. teraz kariera w modzie...pieprzony wyscig szczurów po trupach do celu.... liczy sie tylko wlasna osoba...

Gość ;xxxxxxxxxxxxxxxx
Święta prawda ; ) .

Gość Guderiannnnn
i nie mowcie ze warto dostrzegac w tlumie szare myszki bo kiedy tylko dowartosciuja sie waszym kosztem i nabiora pewnosci siebie wraz z przekonaniem ze "jednak moga wyrywac facetow" to przy najblizszej okazji kopna was gleboko w sam srodek dupy myslac ze teraz napewno uda im sie "zdobyc ksiecia z bajki"

Gość Guderiannnn
kocha jedynie te dziewczyny, które maja rozszerzenie jpg i avi :classic_cool:

A faceci to niby lepsi ? :O No, z tego co napisałeś, to wynika, że każda kobieta taka jest a to nieprawda. Są jeszcze normalne kobiety, które nie zachowują się w sposób egoistyczny i nie patrzą na faceta przez pryzmat zasobości jego portfela.

Gość
Chyba jakaś Cie zostawiła,ze tak nas nienawidzisz.

Gość nie to nienormalne
to samo mogłabym napisać o mężczyznach: udają że kochają dla seksu, ładnie wyglądającej dupy i po to by mieć bezpłatną kucharkę, praczkę, sprzątaczkę i służącą

Gość filiżnakaszklanka
mr. undefined przyszła wiosna i mam problem: odbiło mi na punkcie znajomej mojej żony, tj. spotkalismy sie juz kilka razy (zwyczajna kawa), troche smsujemy... z zona, jak to z zona - raz lepiej, raz gorzej - a o tej lasce nie moge przestac myslec... czuje sie jak 16-latek, mimo ze jestem 2 razy starszy co robic? - a tacy są faceci! ładnie tak?

Gość filiżnakaszklanka
"mr. undefined przyszła wiosna i mam problem: odbiło mi na punkcie znajomej mojej żony, tj. spotkalismy sie juz kilka razy (zwyczajna kawa), troche smsujemy... z zona, jak to z zona - raz lepiej, raz gorzej - a o tej lasce nie moge przestac myslec... czuje sie jak 16-latek, mimo ze jestem 2 razy starszy co robic?" tak napisał facet i co teraz powiesz?

Gość dtyujhygtrfds
cos w tym jest..... aczkolwiek szybko sie przywiazuja i czesto to przwiazanie trzyma ich przy facecie i nie pojda dalej chociaz by chcialy

Gość Wiewióreczka_22
Hej hej przystopuj .. To że jakaś dziewczyna zrobiła ci przykrość {zostawiła zniszczyła upodliła itd...] Nie znaczy że wszystkie takie są. Zresztą bezwzględność i inne cechy które wymieniłeś tyczą się każdego wyrachowanego człowieka bez względu na płeć. Czasami kobiety są gorsze ale faceci też potrafią dać w kość i uciec od swej "ukochanej" w ramiona innej bo tamta jest lepsza w łóżku. Zresztą pragnę przypomnieć że według pewnych statystyk na jednego chłopaka przypadają 4 dziewczyny więc uszy do góry jak nie ta to następna.:)

Gość Wiewióreczka_22
Hej hej przystopuj .. To że jakaś dziewczyna zrobiła ci przykrość {zostawiła zniszczyła upodliła itd...] Nie znaczy że wszystkie takie są. Zresztą bezwzględność i inne cechy które wymieniłeś tyczą się każdego wyrachowanego człowieka bez względu na płeć. Czasami kobiety są gorsze ale faceci też potrafią dać w kość i uciec od swej "ukochanej" w ramiona innej bo tamta jest lepsza w łóżku. Zresztą pragnę przypomnieć że według pewnych statystyk na jednego chłopaka przypadają 4 dziewczyny więc uszy do góry jak nie ta to następna.:)

Gość Wiewióreczka_22

Gość koteczkazulaa
no pisz mój drogi pisz.... poczytam jeszcze chetnei i pośmieję się z Ciebie , mój ty biedaku. Pewnie Cię jakaś w trąbę zrobiła, a może zasłużyłeś bo wyrwałeś sobe jakąś laske super za którą wszystkie fujary latają..

Gość nie mecz sie
;) nikt ci nie dal prawa do tego, zebys wypowiadal sie o wszystkich kobietach bo to ciebie skrzywdzila jedna. ja osobiscie nie cenie tez jednego faceta bo po dlugich latach zamienil mnie na inna. z tego powodu do tego faceta moge czuc zal bo zmarnowal nam wspolne lata. jednak, skoro uznal, ze to dla niego lepsze, to niech mi glowy nie zawraca checia powrotu. on osobisciie jest dla mnie cieniasem bo nie wie czy wybrac mnie czy tamta. zachowuje sie prymitywnie. czego jednak po nim konkretnie moge sie spodziewac, skoro nie przewidzial, ze puszcze go wolno i dam mu szanse wyboru lepszej i mlodszej kandydatki. kiedy jednak te szanse ode mnie dostal, nagle ze zdwojona ochota chce wracac. czy ten konkretny osobnik plci meskiejjest norrmalny ? pytanie z serii retorycznych bowiem nie ma na nie odpowiedzi.

Gość nie mecz sie

Gość a ty wolałbyś tylko brać
a w zamian nie dawać nic? Kobieta szuka mocnego samca, który zapewni jej poczucie bezpieczeństwa w zamian za to wszystko, co dla niego robi (wychowuje wspólne dzieci, dba o ciepło domowego ogniska i skacze w koło ciebie) A ty sądzisz iż tylko powiesz że kochasz i to wystarczy... Dorośnij

Gość święte słowa
a żywot z nimi też nie lekki - ciągłe gderanie, absurdalne zarzuty oskarżenia, czepianie się o wszystko, dosrywanie na każdym kroku, prowokowanie kłótni i zatruwanie życia na wszelkie możliwe sposoby... młodzi ludzie, nie żeńcie się. Kobiety interesują się głownie wyglądem swoim (i innych), są puste i nie ma o czym z nimi gadać, a nie daj Boże jak już masz w życiu jakieś pasje - żona zrobi wszystko by cię pozbawić wszystkich radości, a to w imię tzw. czasu dla rodziny, a to czasu dla niej samej (tylko o czym tu z nią gadać...). Jak już się wreszcie rozwiodę,to będę najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi, bo będę wiedzieć, co przez lata małżeństwa traciłem i co odzyskam.

Gość nie mecz sie
blebleble