Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadadadadadadad

10 piętro (ostatnie)

Polecane posty

Gość dadadadadadadadad

Mam pytanie do tych, którzy mieszkają na ostatnich, lub chociaż do tych którzy mieszkają na jednych z wyższych pięter. Jakie są wady i zalety? Przeprowadzam się i nie wiem czy brać pod uwagę takie mieszkania czy lepiej nie. Możecie tez powiedzieć jakie waszym zdaniem piętro jest najlepsze i czy to mieszkanie w wieżowcu czy w bloku ;)

Gość
Nie lubię wieżowców.

Gość eulalia34556
nie szukaj mieszkania w wiezowcu, naujczesciej jest tam syf, 3/4 sasiadow sie nie zna i ogolnie meliny sie zbieraja, zima bezdomni do tego niebezpiecznie myc okna wysoko, jak braknie pradu to wchodzenie na piechote

Gość
Wolę jednorodzinny dom, z ogrodem.

Gość miss...*
tylko własny dom :D na ostatnim: nikt ci nie tupie korami nad głową , ale za to dach może przeciekac:D wew środku ciepełko , ale i hałas ze wszystkich stron. sąsiedzi poperdoleni som :P wszędzie:D

heja, mieszkałam na ostatnim, 13 piętrze. plusem jest to, że jak mieszkasz na ostatnim piętrze, to nie masz sąsiadów nad sobą - nikt cię nie zaleje i jak robisz imprezkę masz mniej sąsiadów do uprzedzenia:) minus taki, że jak windy się popsują to drałujesz wysoko