Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Panna ze zrytą psychą

Znęcanie się psychiczne

Polecane posty

BylamDziewica>> nie wiem czy zdążyłaś przeczytać to co napisałam w usuniętym temacie o biciu. Jeżeli chodzi znęcanie się psychiczne, to zależy w jakiej formie jest stosowane. Lecz myślę, że to powinno pomóc... Zacznij drwić i śmiać się z tego co mówi do Ciebie matka. Nie pokazuj, że Ciebie to rusza. Ironizuj, przedrzeźniaj, obróć kota ogonem robiąc z niej debila. Kiedy nabierzesz wprawy, to Ty będziesz ją dręczyć, a nie ona Ciebie.

Zostanę zapewne zaraz zlinczowany u zaleje mnie tala krytyki nieporównywalnie większe niż przy zdradzie co według mnie jest słabe 

Otóż

To moje największe marzenie fantazja. Namiętność relacja z Kobietą zimna okrutna i czerpiąca radość z zadawania mi cierpienia.ktira przemocą, szantażem, manipulacja osiąga spełnienie przeze mnie każdej zachcianki, kaprysu. Która poniża, maltretuje , znęca się jest oprawcą, katem.

2 lata ciągłej terapii nie dało żadnych efektów przełomem było gdy usłyszałem od jednej z terapeutek "jeśli dwie świadomie się na coś godzą, jedna nie robi nic wbrew drugiej to nikomu nic do tego' 

Nie nie jestem ...any ani chory 30 lat żyłem z takim przekonaniem. Jestem dobrym człowiekiem ale taka mam namiętność. To tylko kawałek mnie a nie ja cały. 

Największym problemem dla mnie jest to że z "zadba "normalna" nie daje radę marze i tej której emocjonalne huśtawki będę mógł odczuwać na własnej psychice nurzając się w błogostanie....

5 świadomy potrzeb i póki co trafić na taką nie mogę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować