Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość przyszla synowa

wiecie co zrobila moja przyszla tesciowa?

Polecane posty

Gość przyszla synowa

Za kilka miesiecy wychodze za maz, mnie i narzeczonego dzieli odleglosc 250 km. Narzeczony dostal kilka dni wolnych + 14 dni urlopu i razem z weekendami troche tego wyszlo i spedzil je u mnie (jak zawsze gdy ma urlop ). Gdy mialam dzien wolny od pracy spalismy sobie i o 9:00 zadzwonila jego mama. Powiedziala, ze chce jej sie kupe (po prostu troche baków puszczła) i moglby juz przyjechac bo nawet nie ma kto jej papieru podac. A dzien wczesniej robila kupe wiec mogla zalorzyc nowy papier prawda? dodatkowo sklep szafke na papier ma w osobnej lazience, a 2 domy dalej mieszka jej siostra z mezem i oni mogli by jejpodac papier. Sa oni naprawde super i wystarczyloby slowo aby jej podali i podtarli itp. Narzeczony sie zdenerwowal ( ja jeszcze bardziej) i nie pojechal wczesniej tylko gdy urlop sie skonczyl bo i tak sie za czesto nie widujemy. I tak jest bardzo czesto! Musi miec racje, musi byc tak jak ona chce, a jak my mamy inne zdanie to sie obraza i nie odzywa. Dodam ze narzeczony jest jedynakiem, a ona mieszka sama bo jest po rozwodzie. Po slubie bedziemy mieszkac u mnie...jak ona takie numery bedzie odstawiala to co? Mamy nie odbierac tel?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować