Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekająca_na_wakacje

już wkrótce wakacje!:) Zacznijmy o nich rozmawiać:)

Polecane posty

Hej! Zrobiła się super pogoda i od razu zaczęłam myśleć o wakacjach. Może aby umilić sobie czekanie na nie, zaczniemy rozmawiać na ich temat?:) Jakie ciekawe plany macie te tegoroczne wakacje? Już macie wykupione wycieczki? Gdzie jedziecie? Z biurem podróży czy same? Z kim? Piszcie co Wam przyjdzie do głowy w związku z wakacjami:) Ja teraz jestem na etapie planowania, szukam ekipy, szukam miejsca i zbieram kasę:) Pozdrawiam!:)

Gość faboka
Hej! Kurcze, czyżby ludzie jeszcze nie myśleli o wakacjach?:> Że tak tu pusto... Ja właśnie sobie planuję wyjazd, chciałabym pojechać do Hiszpanii, między innymi żeby się podszkolić w języku, ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie. Chciałabym pojechać na Costa Brava, ale póki co mam problemy z zebraniem ekipy na wyjazd (Hiszpania nie jest tania:/). Nie wiem, jak Hiszpania nie wyjdzie, to może jakaś Turcja albo Egipt, tam może uda mi się kogoś namówić na wyjazd:) A Ty w jakim kierunku się wybierasz? Już masz sprecyzowane mniej więcej kraje, czy jeszcze nei?

No pusto, pusto:/ Ja myślałam raczej o Tunezji. Myślę, że w końcu tam wyląduję na wakacje:) Słyszałam, że można tam sobie fajnie wypocząć. Tylko ludzie są dość nachalni i upierdliwi:/ Więc sama raczej nie chciałabym tam lecieć:p Ale na szczęście powoli klaruje się ekipa:p Paru znajomych zdeklarowało się, że chętnie pojadą na wspólny wyjazd, więc fajnie:) A jak u Ciebie? Namówiłaś kogoś?:) Nie wiem jak to jest u Ciebie, ale jeśli jesteś otwarta na nowe znajomości i nowych ludzi, to możesz też poszukać ekipy przez internet. Parę miesięcy temu jechałam na tygodniowe "ferie" i właśnie zebrałam ekipę przez neta. Mogę Ci polecić twoja-podroz.pl. Jeśli wśród znajomych Ci się nie uda, to może tam dasz radę;) A do Hiszpanii jak chciałabyś jechać? Samochodem, czy jednak samolot? Poiwem Ci, że Hiszpania bardzo fajna jest, podoba mi się ten kraj:) Byłam tam dwa razy i fajny klimat, ludzie mili i uśmiechnięci. No i język, podoba mi się hiszpański:) A Ty co, znasz już na tyle, że się dogadasz? To tym łatwiej Ci tam będzie, chociaż z angielskim mało kto ma tam problemy:) Pozdrawiam!