Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowy musssssssssss

co myslicie o takim facecie?

Polecane posty

poznalam ostatnio w pracy chlopaka, czesto ze soba rozmawiamy, przychodzi do mnie do na przerwie, usmiecha sie, czasami przyniesie cos slodkiego, zartujemy sobie razem, niby wszytsko ok, ale ... chlopak ma 28 lat a jego jedyne zainteresowania poza praca to wyjscie do klubu w sobote, gra na playstation i pilka nozna, przyznaje tez ze uwielbia jedynie markowe ciuchy i wiekszosc zarobionych pieniedzy przeznacza wlasnie na zakup czegos z gornej polki.....wczoraj pwoiedzial mi, ze mu sie bardzo podobam i chce mnie gdzies zabrac. Z jednej strony sie ciesze, ale z drugiej sie zastanawiam o czym ja bede z nim rozmawiac, gdyz wydaje mi sie ze jest on zupelnym przeciwienstwem mnie. Zadko chodze do klubow, wole raczej wyjsc ze znajomymi na kawe, czy na drinka do baru, zadne gry mnie nie intersuja, moja pasja jest fotografia, zwiedzanie, lubie czytac, ubieram sie w normalnych sklepach i czy ciuch ma znana metke czy nie zupelnie nie ma dla mnie znaczenia, wrecz smiesza mnie ludzie, ktorzy przywiazuje do tego az taka wage. Najgorsze jest to, ze on tez mi sie bardzo podoba, ale jakos nei wyobrazam sobie by nas cos laczylo ....jedynie chyba miejsce pracy

do tego on trochę się ślini kiedy pisze na klawiaturze i zapomni ze inni go obserwują, ale i tak jest fajniutki 🌼

Gość lejdi maryjanna
moze pogadacie o pracy?

hahaha ten wyzej to podszyw ;) nie wiem czy sie slini czy nie, ale to fakt jest slodki ;)

Gość yytrffffffffff
cos chyba slabo te ksiazki czytasz, skoro robisz takie bledy ;) nie mozesz ocenic czlowieka na podstawie krotkich pogawedek w pracy, idz na to spotkanie, i dopiero wtedy mozesz sie zastanawiac czy jest dla Ciebie czy nie, moze Cie milo zakoczy?

Gość a slyszalas o czyms takim
ze PRZECIWIENSTWA SIE PRZYCIAGAJA :)

przeprasza za bledy, ale szybko pisze i mi sie literki mieszaja czasami ;0 to, ze sie przeciwienstwa przyciagaja to fakt, mam nadzieje, ze nam sie uda milo spedzic czas, dzieki za wasze komentarze, bardzo lubie tego chlopaka, bo jest przesympatyczny i w moim typie urody, boje sie tylko, ze sie za bardzo zaangazuje w zwiazek, ktory nie ma szans, moje znajome mowia, ze jest jak facet lubi tylko gry, kluby i pilke nozna to jest prostakiem i ze predzej czy pozniej bedziemy sie o to klocic, namieszane mam teraz w glwoie dlatego pytam o zdanie ludzii postronnych z kafe, co o tym sadzicie

traktuje kobiety z pracy i kafe jako wyrocznie i mądrość niepodważalną, czy to higieniczne? :classic_cool:

Gość kupilam glicerynę i wit c
Będziecie się kłocić o jego prostactwo?