Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i wanna know if you be my boy

do osob w zwiazkach: gdzie sie poznaliscie?

Polecane posty

Gość i wanna know if you be my boy

a moze slyszeliscie jakies romantyczne historie? np. moja babcia w czasie IIWŚ byla sanitariuszka i pielegnowala rannego zolnierza, dzis mojego dziadka...

Gość hiha
w szkole

Gość hiha
w szkole

Gość vvvgggg
na ognisku

Gość kajaczki
wracałam ze szkoły (liceum), stałam na przystanku, jechał kolega i mnie zabrał po drodze! A że wiózł ze sobą swojego kolegę to podobno mu sie spodobałam i tak zostało do dziś :) ponad 6 lat, od ponad pół roku mąż i żona!! Ot cała "romantyczna" historia!!! :D

a my sie znalismy kilka lat, jednak kazde bylo w innym zwiazku. potem w trudnym momencie po rozstaniach ze zlamanymi sercami spotykalismy sie jako znajomi i wkoncu przerodzilo sie w cos powazniejszego. Zobaczymy jak dalej potoczy sie nasze zycie.

Jeździłam do jego miejscowości, "polować" na innego chłopaka. mój obecny mąż pierwszy zaczął do mnie wydzwaniać, i ze mną rozmawiać, pamiętam ze powiedziałam swojej przyjaciółce ze nie chce takiego faceta(dużo pił),co najwyżej będziemy kumplami. No i od prawie trzech lat jesteśmy małżeństwem.

Gość ja jeszcze nie poznalam
swojego a juz mam 28 lat ;(:(:(

Gość Soczewka
ja przez czat, ot całkiem zagadał do mnie ( ja wcale nie planowąłam tam szukac kogos zeby sie spotkac po prostu weszłam z kims pogadac) i wyszło ze dwie polowki trafiły na siebie heheh..po 2 dniach poprosił mnie o chodzenie spontan był - jak rozmawialismy to powiedział ze zakochał sie we mnie od pierwszego zatanczenia:) na dyskotece na ktora pojechalismy w 1 dzien spotkania...chyba tak miało byc bo pewnie jesli bysmy nie pojechali na dyskoteke to stracilibysmy ze soba kontakt bo u mnie nic nie drgło:P a ze Mojemu zawirowało w głowie po tej szalonej dyskotece to starał sie o mnie:D no i u mnie zaskoczyło wkoncu:D

Zauwazylam, ze coraz wiecej osob poznaje swoje drugie polowki wlasnie przez internet ;) tylko nie kazdy chce sie do tego przyznac.