Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiradelllaKerr

ORZEŻWIAJĄCE PERFUMY! HELP

Polecane posty

Gość MiradelllaKerr

Witajcie :( Mam juz dosc desperackiego poszukiwania idealnych perfum czyli świezych , takich , które mnie nie zemdlą co jest częste , czasami wydaje mi sie ,że to "Ten" zapach gdzie po godzinie zaczyna mnie boleć głowa . PORADŻCIE jakiś świezy radosny perfum , taki do 200zł. taki , którego będe mogła dosłownie wdychać i nie zaboli mnie głowa ... bo juz nie wiem czego mam szukać ...:((((

Gość
Moschino funny może? ja je uwielbiam

nie jestem ekspertem, ale to musi byc na bazie zielonego ogórka, aloesu,grejfruta,pomaranczy,cytryny. Przynajmniej te zapachy sa okreslane jako fresh

Gość
Cindy Crawford waterfalls :)

Gość odsieczzzz
nie wiem w jakim przedziale cenowym sie mieszcza, bo to prezenty, ale light blue dolce&gabbana, one ck sa b. swieze.

Gość podszywacz pospolity
Cerruti image for women albo ogórek nilowy Hermesa, ale nie wiem jak to się pisze i nie chce mi się szukać, bo jestem leniwa małpa :classic_cool: 🖐️

Gość
Light blue zgadza się :) i jeszcze Into the blue-Eskada

Gość MiradelllaKerr
DZięki ;) prosze o więcej propozycji . LIGHT BLUE ODPADA .... widzicie ... mam okropnie wrażliwy nos na zapachy , zawsze wywącham jakąs nutke , która mi nie odpowiada;(

Gość MiradelllaKerr
Nie podszywaj sie zgredzie ! Puki się tu nie znalazłeś , było kulturanie i miło WIĘC SPADAJ!

Gość MiradelllaKerr
Kochani ....

Gość MiradelllaKerr
upup

Gość tiramissssu
cool water i cool water game davidoff donna karan be delicious women in2you ck - taki srednio swiezy ;)

Gość tiramissssu
oooo i chanel chance eau fraiche :)

Gość MiradelllaKerr
noooo ?

Gość sklerosis
YSL young sexy lovely bardzo lekki, kobiecy, delikatny, świeży, ale jednak ma słodką nutkę zapachową. z takich naprawde świeżych to adidas ma takie mgiełki zapachowe cztery rodzaje i te w kolorze niebieskim i zielonym są bardzo takie świeże :)

Gość Luca Brasi
Aqua di Gio - Armani

Gość Happy To Be- Clinique
Happy To Be- Clinique

Gość ewa----
armani code najlepszy albo diamond

Gość ewa----
zapomnialam o flower bomb, ale w polsce ciezko o nie..

Gość MiradelllaKerr
Dzięki wielkie ;) a ten Moschino funny co o nim sądzicie ?

Gość Luczinda
moim zdaniem z perfum dla kobiet nie ma zbyt wielu takich naprawde odświeżających, albo orzeźwiających, gdyż większość ma słodką nutę zapachową. natomiast firma ADIDAS proponuje mgiełki zapachowe i wody toaletowe dla kobiet w kolorze niebieskim i zielonym. Adidas Fitness Fresh, a tej drugiej nazwy chwilowo nie pamiętam, ale zapach jeszcze ładniejszy i również rześki. :)

Gość Luczinda
większość perfum, jakie oferują polskie drogerie ma dość słodką nutę zapachową. polecam wody toaletowe i mgiełki zapachowe firmy ADIDAS, która proponuje orzeźwiające i świeże zapachy(flakoniki w kolorach niebieskim i zielonym), jeden z nich nazywa się Adidas Fitness Fresh, a ten drugi(ładniejszy zapach), niestety nie pamiętam jak się nazywa. :P

Gość jaaaaaa aaa
code- armani----> świetny zapach, ale napewno nie jest świerzy i lekki, dobry jest na wieczór do eleganckiej kreacji. Polecam---->miracle- Lancome :)

Gość a moze google.pl
Elizabeth Arden Green Tree?

Gość pruszyket
wg mnie miracle nie jest swiezy specjalnie... jest zbyt kwiatowy, slodkawy... pewnie kazdy inaczej to odbiera... ;)

Gość A ja proponuję..
CK one. Najlepszy zapach jaki używam z gatunku 'świeżych'. I długo pachnie. Głowa: bergamot, kardamon, melon, papaja, ananas Podstawa: amber, piżmo, zielona herbata, mech dębu Serce: specjalny ekstrakt z jaśminu, fiołki, róże, muskat Z innych propozycji to: Masaki Matsushima, Mat: Głowa: wodny melon, kiwi Podstawa: jałowiec, pietruszka, piżmo, czerwone drzewo, liście herbaty Serce: cytryna, ogórek, bambus, kwiat lotosu Aqua di Gio Giorgio Armaniego: złożenie: kwiat jaśminu, mandarynka, bergamotka, neroli, rozmaryn, nasturcja, drzewo cedrowe, paczula, biała ambra, nuty wodne Dolce&Gabbana, Light Blue: Głowa: sycylijska cytryna, zielone jabłko, kwiat dzwonka Podstawa: cedrowe drzewo, piżmo, ambra Serce: jaśmin, bambus, biała róża Tommy Hilfiger, Tommy Girl: Głowa: czarna porzeczka, jabłko, mandarynka, mięta Podstawa: drzewo sandałowe, drzewo cedrowe Serce: wrzos, kapryfolium, fiołek, róża, jaśmin, magnolia, lilia Proponuję udać się i sprawdzić każdy zapach na sobie, bo zapach często ładnie pachnący na kimś na nas może zupełnie inaczej pachnieć na nas... sama się przekonałam o tym:)

Gość Anitaaaaa
uwielbiam słodkie perfumy i często takich uzywam (szczególnie zimą), ale często mam ochotę na odmianę w postaci czegoś świeżego, zawsze na wiosnę i w lato uzywam CALVIN KLEIN Euphoria Bloosom. Piękny świeży zapach, na pewno nie jest słodki. Perfumki są dość drogie ok 150 zł za 30 ml (przynajmniej dla mnie ) ale uważam że warte swojej ceny!! Polecam!!

Gość gość
Ja polecam zdecydowanie Green Tea E. Arden.

Gość Olka8887
Zdecydowanie be delicious DKNY! Bardzo świeży, lekki a zarazem długotrwały. Często zamawiam go z www.goia.pl