Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martin)))

co kobiety widzą w umięśnionych mężczyznach?dlaczego na nich lecą?

Polecane posty

Gość martin)))

Gość schauspielerin
to chyba oczywiste ze zadna dziewczyna nie chce miec jakies slabej cipy za faceta

Gość martin)))
a co widzą???

Nie jestem facetem więc nie wiem. Po prostu kobietom podobają się umięśnieni mężczyźni bo są atrakcyjni. Tak samo facetom podobają się panienki z dużymi piersiami bo dla nich są atrakcyjne. Oczywiście są wyjątki ale one tylko potwierdzają regułę. ;)

Gość martin)))
ale przesadnie umięśnieni nie są atrakcyjni, albo z brzydką twarzą.Np. Ibisz nie jest umięśniony a jest atrakcyjny. umięśnieni brzydale nie są atrakcyjni więc co kobiety w nich widzą? czy to jest jakiś typ kobiet co na to lecą???

Gość nie jestem blacharą
a podobaja mi sie faceci z ładnymi miesniami,ale bez przesady,nie za duzo,ale to oczywiste dlaczego-poprostu wdł mnie to jest to atrakcyjne,jednym to sie nie podoba ale wieszości tak,niektórzy faceci lubia drobne dziewczyny a inni wysokie i dlugonogie.proste

Gość martin)))
no dobra, czyli lubisz napompowanego sterydami, koksami itd.???

szczerze? kompletnie nic nie widzę w umięśnionych facetach poza tym, że to umięśnieni faceci ;) ładne rozłożenie tkanek miękkich na szkielecie nie ma w sobie nic fascynującego, jeśli nie poparte wnętrzem

Gość martin)))
dokładnie sylwetka szczupła taka jak należy jest seski ale żeby naładowana mięśniami...... nie jestem blacharą-a jeśli ten umięśniony będzie poprostu mało intligentny to co wtedy też ci się będzie podobał???

Gość martin)))
proszę mi nie zaśmiecać topiku...

Gość Lekko umięśniony
martin))) no dobra, czyli lubisz napompowanego sterydami, koksami itd.??? Mylisz pojęcia. Sterydów czy tam koksów jak sobie chcesz mało kto używa, bo w każdym sklepie z odżywkami tego nie kupisz, właśnie odżywkami, nie jest to to samo..... A jeżeli nie chcesz mieć faceta, a chłopca który da się zabić mokrą szmatą i noga w kolanku nie będzie mu się zginać z powodu zbyt wąskich spodni to twoja sprawa. Chodzenie na wspólne zakupy po centrach handlowych, bo przecież on jest taki słodki i kobiecy( może nawet bardziej ode mnie) to chyba co lubisz. Moim zdaniem masz kompleksy, z których musisz powoli wyjść, bo kiepsko z Tobą będzie...

Gość Manfa
Co jest złego w wysportowanym umięśnionym mężczyźnie? Przecież jak się na takiego spojrzy to od razu wiadomo, że okaz zdrowia i możesz podejrzewać, że jest bardzo inteligenty(jak tyle ćwuiczy to anatomie ma w jednym palcu).Wysportowany mężczyzna musi też mieć silną wolę żeby sobie takie ciało wyrobić, dążą do celu,chcą coś osiągnąć, a nie jak jakieś cioty w rurkach z czapeczkami, rodzice kupią im fajne ubranka po czym chodzą i sie cieszą, zero jakichkolwiek aspiracji tylko świecą wyglądem a osoba wysportowana nie jest wcale płytka, bo żeby wyrzeźbić takie ciało musiał naprawdę bardzo się poświęcić- Szacunek dla takich ludzi!

Gość obserwuj
@up Bzdury. Znam co najmniej kilku osiłków, którzy dysponują inteligencją na poziomie trzonka od łopaty a jedyną ich rozrywką jest siłka, browar z kumplami i nawijanie o nowych odżywkach. Niektórym natura dała rozum a innym mięśnie.

Gość onenight
Nie wiem. Może łudzą się że takie je obroni. Przecież ci kolesie mają wodę w zamiast mięśni, oczywiście za sprawa steryd. Kiedyś się bilem z takim koxikiem, jak mnie uderzył (miał problem z trafieniem) miałem wrażenie że bije się z gimnazjalista. O i co w takich kolesiach zdrowego? X "umiesnieni = inteligentni" to już wiem czemu kobiety lecą na dresow

Gość onenight
Xd autorze wiem że już tego nie przeczytasz ale uwierz nie że te najładniejsze, inteligentne lecą na tych bogatych, więc zamiast tracić jak przygłup czas na siłowni ucz się. Ja nie muszę na dobrych rodziców trafiłem :) hej🖐️

Gość onenight
Ten post kierowałem nie do autora a innych a co do inteligentnych kobiet, to szczerze współczuje. Kobieta może i nie może być glupia, ale za mądra też nie :P

Gość foak
Tu nie ma żadnej zasady wysportowany/na czy chuchro obydwa typy mogą być równie tak samo tępe.Ale i tak pierwsze na co zwraca się uwagę to wygląd, na pewno większość z was zagada do osoby która wam się spodoba niż do jakiegoś lumpiarza, czyż nie jest tak?

Gość rapowy
PRAWDZIWYM WYZNACZNIKIEM MĘSKOŚCI JEST TYLKO WYŁĄCZNIE PENIS. Ja mam 19czuje się jak bóg. A te pakierki są dla mnie jak kobiety :)

Gość Manfa
onenight widać, że jesteś zazdrosny, pewnie jesteś jakieś chucherko które do tego cwaniakuje. Widać, że nie masz zaparcia w sobie żeby poćwiczyć i czuć się zdrowiej. Ja znam dużo takich cienkich w barkach chłopaczków w rurkach którzy nie mają mózgów i robią sobie jaja z dobrze zbudowanych mężczyzn tylko dlatego, że sami nie potrafią dojść do tego do czego doszli inni.

Gość onenight
Manfa nie biegam w rurkach tylko dobrych spodniach, za kogo ty mnie masz nie jestem zazdrosny bo mam dziewczynę pierwsza klasa po co mi mięśnie, kiedy mam nie byle jakiego penisa po co mi mięśnie kiedy na kase nie narzekam nie zazdroszczę bo sam trochę pakowałem i wiem jakie to puste. Koles skończy ćwiczenia napina mięsień i spogląda w lustro :-/ jakie to prozne nie?

Gość onenight
Tak się tylko drocze. Lubcie kogo chciećie, ale wiedz że to właśnie ci pakujący mają kompleksy bo w końcu nie bez powodu chcą być lepsi w czymś od kogos prawda? ;) również nie lubię spedalonych ciot w rurkach, ale od bejsbolowek ty się odczep

Gość onenight
Sry manfa, ale ty nie pozostajesz w tyle z tymi swoimi sportowcami, widzę, puste i prozne z cb dziewczę. Tyle

Gość Marzenia Starego geja
Chciałbym Poczuć Grubego Bolca Umiesnionego mężczyzny w moim odbycie