Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka12345

czy jestem wielkoludem?

Polecane posty

Gość wysoka12345

mam 16 lat i 180 wzrosu, ostatnio mam z tego powodu ogromne kompleksy... wszystkie dziewczyny chodzą na obcasie a ja boje się go założyć bo mam wrazenie ze wszyscy będą się na mnie gapić jak na wybryk natury tzn nie mam zamiary ubierać szpilek ale mam łądne butki na 2-3 cm obciasie... czy mam je nosić ? czy nie powiennam się wstydzieć??

możesz świetnie grać w siatkówkę lub kosza :) a wysoka tez jestem i jak nałożę obcas konkretny to jestem wyższa od prawie wszystkich :) noś to w czym Ci wygodnie i miej gdzieś opinie takie '' o - wysoka to i po co obcasy nosi? '

16 lat i normalnie popylają w szpilkach ?? : O na jakieś okazje możesz zakładać małe obcasy ... 'O, rany, rany Jestem niepokonany' Jestem raczej brzydka, wiec zajmijcie się moją osobowością .

Gość wysoka12345
do o chryste panie.. czy coś dziwnego w tym że dziewczyna w wieku 16 lat zakłada szpilki.. przecież jest prawie dorosła..

Gość mikolajmikolaj
szpilki u 16latki? masakra... moze maly obcasik, ale nie szpilki! :o

Gość wysoka12345
no nie wiem moze i racja, ja na razie myśle o małym obcasie 2-3 cm... i mam pytanie czy mogę wnim chodzić czy bede dziwnie wyglądać>??

Sądzę że na pewno będziesz rzucać się w oczy ale i tak nie wiele bardziej niż bez tych 2-3 cm obcasów więc takie możesz śmiało założyć.

Gość wysoka12345
tzn w sumie to jak idę ze znajomymi to się specjalnie nie wyróżniam bo chłopcy są wysocy dziewczyny ez ok 170 mają więc nie jest tak, że jakoś sie wyróżniam tym bardziej ze jestem szczupła tz ja tak uważam przy wzroscie 180 waże 60 kg... a buty na obcasie chcę nosić nie na codzieć ale jak gdzieć idę to noga zawsze łądniej wygląda nawet na malutkim obcasie i nie mam to namyśli takiego chudego małego obcasu jak szpilka tylko takie baleriny na lekim obcasie..