Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa:)

bistro w plewiskach albo luboniu-pytanie:)

Polecane posty

Gość patryk33
A ja dzis bylem przed 21 i pani byla mila i nie robila zadnych min, moze pani o ktorej wspominasz zrobila taka mine po prostu na twoj widok ^^

Gość Anyż
Siemka Widze że ładną stronę macie www.pesto.pl ktoś ma niezły gust. Narzekałem wcześniej że nie macie ale się dorobiliście. Warto czekać czasem. Pozdrówka

Gość kit 666
byłem w PESTO 2 tyg. temu, makarony są bardzo dobre. Jadłem z sosem serowym i bolońskim. A tak na marginesie, to znam Ewunię juz kilka lat i zawsze była spoko, zupełnie normalna.

Gość Anyż
Coś tu cisza nastała już nie ma nikogo do pisania. W Pajo widze już otwarte piękna czarnulka tam pracuje ma ktoś może kontakt do niej. Nosi piękne niebieskie kozaczki. :)

Ooo Tak widziałem ją tydzień temu w czwartek na pajo! O numer trzeba było się pofatygować( tylko ciekawe czy by, ci dała), ładna dziewczyna przyciąga ludzi, a pesto z gustem wykonane, pozdrawiam czarnulkę w niebieskich kozaczkach :-)

Gość dragon77
Ja ostatnio zagościłem też w pesto i także widziałem tą czarnule. Kozaczki fajne, ale czy ogólnie strój odpowiedni do pracy??? Przeważnie dziewczyny tam w spodnie są ubrane. Lokal super, jedzenie też:) Bez zastrzeżeń:) Pozdrawiam wszystkich klientów pesto :)

A ja również widziałem tam fajną czarnulkę tyle tylko że nie była w niebieskich kozaczkach a w adidasach. Niby taka malutka szczuplutka a ma tyle wdzieku w sobie. Ma super spojrzenie i fajny uśmiech... od tamtego czasu jestem stałym klientem. Pozdrawiam czarnulkę i wszystkich klientów.

Gość KAJ 72
a ja wypatrzylem tam bardzo ładna niewysoką blondyneczke z grzywką o boskich oczach.pozdrowienia dla tej pani i klientow pesto.bede zagladal tam czesciej:)

Jak dla mnie dziewczyna powinna dbać o siebie i dobrze wyglądac i tak jest z Czarnulką z Pesto, która ma styl jest uprzejma, miła i wykonuje swoją pracę tak jak powinna, a opis powyżej (czy to odpowiedni strój do pracy) czasami nie umieściła zazdrosna dziewczyna??? ciekawy jestem

Gość aleksos80
heh, to sie panie chyba same rozpisały na swój temat :) bo nie wierze ze normalny facet uwaza ze 'czarnulka' ktora wyglada jak po czołowym z autousem - moze byc ladna ( o ile mowimy o tej samej). nie wiem, ja tam raczaj chodze na bolognese, bo maja super, w przeciwienstwie do wygladu lasek ktore tam pracuja, wszystkie wygladaja jak po czarnobylu, wiec panowie skoro one dla was sa ladne to chyba malo widzieliscie. jutro wpadne na ten pomidorowy, bo slyszalem ze dobry. jakies opinie?

Gość dragon 77
Każda kobieta jest ładna na swój sposób, więc niewiem skąd taki komentarz od kolegi powyżej.. a co do sosu pomidorowego to faktycznie rewelacja! Polecam!

Gość zawiedziony!!!
a ja wam powiem jedno: PESTO to sciema! swiezego jedzenia tam nie ma!

Gość nikitaa76
Zawiedziony: To ciekawe co jadłeś takiego, że dostałeś nieświeże? Ja jestem stałym klientem pesto i jem najczęściej lasagne bolognese i spaghetti pomidorowe i nie zdarzyło mi się, żeby coś było nie tak.

Gość sophie34
coś w tym jednak może być co pisze 'zawiedziony', bo wiadomo zawsze znajdzie się ktoś taki, któremu coś nie odpowiada. z mojego skromnego doświadczenia stwierdzam, że lasagne są ok, boloński też. pozostałe sosy są w smaku dobre, jednak po crema i funhgi nockę miałam z głowy :/ nie wiem czy akurat tak trafiłam ferelnie, ale nauczkę mam i na te sosy już nie pójdę, pozdrawiam

Gość pinacolada37
pesto jest swietne!jedzenie znakomite.wystroj cudny.obsluga bardzo mila.ososbiscie lubie odwiedzac pesto w pajo centrum.polecam salatke nicejska mniam:))pozdrawiam wszystkich klientow pesto,pracownikow.

Gość Gochaaaaa...
Czarnulka jak wy ja nazywacie, już dawno wyleciała z Pesto za niekompetencję. Poza tym, że ma opinię szmaty w Luboniu i nie wykonywała swoich obowiązków, jak należy, to wyjechała. I bardzo dobrze, była chamska dla klientów, na jej miejsce weszła inna, sympatyczna czarnulka. A ta wysoka chuda blondszkapa za barem to jakieś nieporozumienie.

Gość Warszawiak dyplomowany
Tak Pyrusy, w tym bistro jest bardzo tanio i nażreć się można na tydzień.

Gość astra83
znacie jakis numer na dowoz? dzis przypadkowo wpadlam ze swoim facetem przed impreza cos zjesc do pesto, jadlam tortelini z jakims sosem z pieczarkami bo laska za barem polecala i musze powiedziec ze dobre bylo, tylko mam troche daleko do pesto a na ich stronie nie ma zadnego numeru telefonu. sakatka z kurczakiem tez mi smakowala, moj chlopkak mowil ze z tunczykiem dobra. dajcie namiar na dowoz jak ktos ma! pozdrowionka!

Gość konami
Dziś bylem w pesto w Luboniu,nie pierwszy raz ale na pewno ostatni,sprzedają tam stare umyte mięso w sosie bolońskim. Dzis na obiad z małżonką znajomymi zjedliśmy spaghetti bolognese i bolały nas brzuchy i cały czas się odbija!!! Szukają nowego kucharza to wiele wyjaśnia,ale żeby ktoś tam przyszedł musieli by zmienić nazwę lokalu!!Przestrzegam!!

Gość annaXXxxX
Byłam dzis w pesto-plewiska.niewiem o co chodzi ludziom na tym forum ale obsługa miła jedzenie pyszne:) jadłam sałatke grecka i tagliatelle broccoli:) mniam! mój mąż chociaż wybrebny to ten mu smakowało. maja dosyc spory ruch chyba ze tak natrafilismy wiec jedzenie napewno świeże:) polecam gorąco. ja napewno jeszcze nie raz odwiedze to miejsce

Gość gość
Ooo, kirwa to gowno jeszcze istnieje? Chyba kogos pokirwulo