Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona niezmiernie

Mężczyźni w wieku 40-50 lat - tak szczerze dlaczego zaglądacie na młodsze

Polecane posty

Czy mężczyźni w średnim wieku zaglądają na młode kobiety tylko dlatego, że są atrakcyjne fizycznie? Czy zwracają uwagę również na osobowość, inteligencję itp. ? Czy potrafią się zakochać w dużo młodszej kobiecie (20-kilku letniej) , czy też traktują ją tylko jak chwilową rozrywkę ?

Gość dobry temat!!!
ja tez jestem tego ciekawa bo obok mnie od pewnego czasu kreci sie jeden starszy :)

Gość nie wiem co znaczy
zaglądać za młodsze, ale jeśli chodzi czemu z nimi śpimy, to dlatago, że są głupsze, mniej wymagające w lóżku i poza nim niż dojrzałe partnerki. Po prostu taka siksa jest "łatwiejsza w obsłudze" .

Gość nom latwiejsza w obsludze
a poza tym co swieze mieso bez zmarszczek to nie stare:P

"dlatago, że są głupsze, mniej wymagające w lóżku i poza nim niż dojrzałe partnerki. Po prostu taka siksa jest "łatwiejsza w obsłudze" . " he he, sam bym tego nie napisał lepiej :)

Gość facet lat 39
ja wam powiem czemu sa naiwne nie trzeba sie zbytnio natrudzic by zaciagnac ja do wyra nie trzeba starac sie jej zaspokoic bo ona i tak nie wie co to orgazm wiec mozna myslec tylko o sobie sa na tyle głupie ze łykaja kazdy bajer równie dobrze jak sperme Kobiety w moim wieku sa dokładnie odwrotne do tych opisanych powyzej

Gość to proste....
Popatrz sobie na zony pilkarzy, aktorow itp. a zrozumiesz ze poza uroda kobieta niewiele ma do zaoferowania mezczyznie ani on niewiele wiecej od niej oczekuje.

Gość facet lat 39
te młodsze to takie miesko do rżniecia

Gość to proste....
facet lat 39 >> pod iloma jeszcze nickami bedzie pisal to samo- na innych tematach piszesz- facet 33 lata , 35 teraz 39 a pewnie nawet nie jestes facetem

Gość facet lat 39
wystraczy kupic jej jakis drobiazg popatrzec w oczy ,usmiechnac sie i juz ja masz pod sobą

Gość facet lat 39
na jakich tematach??o czym ty do mnie "rozmawiasz""?

Gość nie wiem co znaczy
jeszcze może dodam jedno -jeśli chcę seksu wyrafinowanego wtedy biorę starszą partnerkę, która jest dobra w te klocki, ale i ode mnie więcej wymaga -jeśli jestem styrany i chce tylko spuścić z krzyża - biorę młódke i odstawiam szybką łupankę, i lulu :D

Gość 21-latka hehe
Ahaha dobre :D Ja bym do lozka w życiu nie poszla z takim 40-letnim prykiem :D Staje Wam w ogole jeszcze :D ?

Gość 21-latka hehe
ne wiem, co znaczy ---> dobrze, że za marzenia nie karaja :D

Gość facet lat 39
21-latka hehe spoko Wyobraz sobie ze staje i nie konczymy tak jak twoi rówiesnicy po 4 ruchach

Gość facet lat 39
jakby nam nie stało to takie siksy jak ty 21 latko by na nas nie leciały a ciebie temacik bardzo zaintrygował widze

Gość 21-latka hehe
Na swoje pożycie nie narzekam, jestem zadowolona i nie muszę w tym celu sie puszczac z dziadkami :D

Gość 21-latka hehe
Zaintrygował? Raczej ubawił :) Swoją drogą, to obrzydliwe co piszecie... I właśnie dlatego bym nie poszła do łóżka nigdy z takim obleśnym prykiem :o

Gość facet lat 39
zadowolona jestes??? przeciez ty nie wiesz jak mozna byc z sexu zadowolonym

Gość 20stoparolatka
nie kończą po 4 rundach tylko po 3 Kobietki nie warto z takimi Są cieniasami

Gość nie wiem co znaczy
stać stoi, choć już nie zawsze apetyt na seks taki wielki i nie zawsze się chce, choć małemu się marzy :D dlatego właśnie szukamy łatwego i szybkiego seksu no chyba, ze nas dopadnie strzała amora, to wtedy wszystko się zmienia jednak, na co dzień, to raczej wolimy szybki, niezobowiązujący i bez komplikacji nawet często nie zapamiętuję twarzy tych dziewczyn... ot, życie... i pomyśleć, iż niegdyś byłem romantykiem... ech...

Gość 21-latka hehe
No jasne, Ty za to wiesz doskonale, dziadku :) Mnie wystarczy mój 25latek i seks 4 x pod rząd :)

Gość nie wiem co znaczy
"Swoją drogą, to obrzydliwe co piszecie... I właśnie dlatego bym nie poszła do łóżka nigdy z takim obleśnym prykiem " jeśli uraziłem to przepraszam myślałem, ze chodzi o szczere wypowiedzi ten świat jest jaki jest i nie zawsze jest ach i och... a fizjologia domaga się swego... każdy ma pierwotne potrzeby i chce je zaspokoić a skoro trafiają się łatwe i chętne, to czemu nie... jesteśmy dorośli, choć one młode... ja im zresztą nigdy niczego nie obiecuję.. a gdybym chciał się związać to jednak wolę kobietę dojrzalszą... łatwiej wtedy się porozumiewać na wielu płaszczyznach...

Gość ale jaja ....
O rany teraz chłopaki urosliscie w moich oczach ,a małolaty zawsze się puszyły ,że mogą miec każdego pierdziela ,a wiedzcie dziewczęta że to faceci was wybierają nie na odwrót

Gość 50.......
galerianki ,głupie i za stówę pójdą

A zagladajcie sobie, zagladajcie, byle tylko moj przyszly maz nie zagladal za 20 lat;D

Gość ciekawe czy byscie takimi
kozakami byli jakby wasze córki sie kurwiły z takimi dziadami :o Mam 20parę lat i tez bym nie poszla do lozka z takim dziadem po 40stce, zero spontaniczności z takim dziadkiem :D Ja tam lubię szybkie numerki i namiętność, a z takim to co :o a to, jak i czy osiągam satysfakcję nie powinno was zbytnio obchodzic, dla was sex ="spuszczanie z krzyża" a dla mnie szereg innych doznań i niech tak pozostanie. Idźcie szukać tych naiwniar , co wam popuszczą szpary za kolczyki z bazaru , cobyście mogli pozniej na forum kozaczyć :)

"Małolaty", owszem kobieta po 20-tce nie ma takiego doświadczenia życiowego jak 40-latka, jednak nie każda jest głupia i imponuje jej łatwa kasa starszego faceta (rozumiem, że za darmo z nimi nie sypiacie). Reasumując, wszystko sprowadza się do fizjologii?

Gość nie wiem co znaczy
" O rany teraz chłopaki urosliscie w moich oczach ,a małolaty zawsze się puszyły ,że mogą miec każdego pierdziela ,a wiedzcie dziewczęta że to faceci was wybierają nie na odwrót " to nie do końca tak wybieramy się nawzajem jeśli na czas się zorientuję, że dziewczyna szuka czegoś więcej - rezygnuję,bo nie chcę komplikacji ale jeśli jest łatwa i chętna to zaliczam numerek wiem jak to brzmi, nie owijam w bawełnę i pisze jak jest mam kumpli z podobnym podejściem, ale nie wszyscy są też tacy choć mało który nie lubi zaliczyć małolaty bez zobowiązań taka prawda

ale jaja- nie zgadzam sie, to kobieta wybiera- nawet jesli facet przejmuje inicjatywe, jesli kobieta nie chce nic z tego nie wyniknie- no chyba, ze wbrew jej woli, ale to juz jest przestepstwo.