Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona niezmiernie

Mężczyźni w wieku 40-50 lat - tak szczerze dlaczego zaglądacie na młodsze

Polecane posty

No właśnie, sprowadziliście wszystko do filmowych galerianek, a mnie interesował nieco inny aspekt - bardziej emocjonalny, dotyczący fascynacji taką osobą, a nie "przelecenia". Twierdzicie więc, że takie zrozumienie i wzajemna fascynacja (gł. duchowa) nie są możliwe?

Gość no moze Ty nie obiecujesz
nic, ale są tacy co obiecuja itp. zeby zaciaganc do lozka, smutne że traktujecie dziewczyny jak mięso do rżnięcia, a żeby zaciągnąc je do łóżka uciekacie sie do jakichś sposobow . Zgadzam się, to obrzydliwe i na prawdę nie macie się czym chwalić.

Ale to chyba dotyczy raczej 18-latek albo 20-paro, ale takich mało rozgarniętych... A co z takim kobietami bardziej na poziomie, pewnych swojej wartości, inteligentnych ?

Gość no moze Ty nie obiecujesz
No na takie to oni nie zwracaja uwagi, widzisz sami napisali że zależy im tylko na przeleceniu blacharki :o

Gość Jedna taka starsza 1976
No właśnie, ciekawy temat, ja nie jestem już 20-stką i spotykam się z 40-latkiem ...z groszami. I życie seksualne jest że tak powiem do d***! Chodzi o erekcję a reczej jej momentami brak a jak już jest to niepełna. Co może być tego przyczyną? Wiek, stres, palenie papierosów? Ja jestem atrakcyjna i do tej pory moi poprzedni partnerzy nie mieli z tym problemu ale i byli młodsi. A jeszcze mam pytanie, bo ktoś wcześniej napisał, że jak dopadnie strzala Amora to zupełnie co innego, co to znaczy? Że jak się 40-latek zakocha to ma dużo "energii" na seks?

nie zaliczam się jeszcze do tej grupy wiekowej, ale po tym co kumple między sobą gadają (starsi) to widzę raczej, że im się zwyczajnie nie chce żadnych tam romantyzmów, bo są zmęczeni, zestresowani. Nawet i seksu czasem im się nie chce, szczególnie z małżonka. Przy młodszej lepiej im stanie i się zaspokoją swiezynką, ale nie chcę żadnych zobowiązań. A dziewczyny młode dzisiaj są durne. Wystarczy choćby poczytać to forum ile tu zakompleksionych głupich gąsek. @6 letnie dziewice już na nic nie patrzą tylo by z siebie zrzucić jarzmo :Dtak to się kręci

nie zaliczam się jeszcze do tej grupy wiekowej, ale po tym co kumple między sobą gadają (starsi) to widzę raczej, że im się zwyczajnie nie chce żadnych tam romantyzmów, bo są zmęczeni, zestresowani. Nawet i seksu czasem im się nie chce, szczególnie z małżonka. Przy młodszej lepiej im stanie i się zaspokoją swiezynką, ale nie chcę żadnych zobowiązań. A dziewczyny młode dzisiaj są durne. Wystarczy choćby poczytać to forum ile tu zakompleksionych głupich gąsek. @6 letnie dziewice już na nic nie patrzą tylo by z siebie zrzucić jarzmo :Dtak to się kręci

Gość Jedna taka starsza 1976
Czy np. 45-latek związałby się z kilkanaśie lat młodszą partnerką? Gdyby mu na niej zależało, zakochałby się? Gdyby była inteligenta, wykształcona. Czy taki dorosły mężczyzna młodsze kobiety, partnerki traktuje jaka rozrywkę i nie myśli o neij poważnie? Czy są tu na forum takie przypadki? Chodzi mi o miłość i taką różnicę wieku.

miłość, z taką różnicą wieku. Będąc w takim wieku z dziewczyną , która mogłaby być jego córką, pewno czuje się jak ojciec lekko, albo i mocno zboczony i perwersyjny. Casem patrzę, na młode dziewczyny, myśląc sobie, fajnie by mieć taką córkę, bo mam synów....

Gość Do .... 21-latka hehe
Jak widze to nie masz zielonego pojęcia o seksie i się wypowiadasz Może p[oczytaj chociaż trochę na ten temat, w życiu na pewno się to tobie przyda, a potem zabieraj głos, bo się tylko osmieszasz Dla mężczyzny 40 lat to najlepszy wiek :-D :-D :-D Koziołku Matołku

Gość wiktoot
młodosć , idzie z parą z niesmiałoscia i frywolnoscia , czego starszym juz brakuje

Gość uuupupupup
Ktoś jeszcze coś powie?

A farmazony tworzycie... Młode kobiety... och i ach. Sam ucze w szkole i przynam się że te młode sarenki tak na mnie działają... Mam też żone, a idz.... Patrzeć mi się na niąnie chce, a co dopiero seksować... Ale co się dziś tyle lat małżenstwa, zjechana od góry do dołu, jak papier ścierny.

Gość spokokoko
panowie mili, dla mlodych kobiet o iq w normie jestescie za starzy, a atrakcyjni co najwyzej na sprobowanie na raz, nie podniecajcie sie tak soba pólimpotenci

Gość gość
Tylko na raz, i właśnie to w was lubimy Tylko raz a pozniej znikacie. Widać co młodsze pokolenie kobiet tym bardziej rozumne.