Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam pecha

kolejny facet mnie okłamał

Polecane posty

Gość chyba mam pecha

okłamał mnie drugi facet na którym bardzo mi zależy.... :O Narobił mi fałszywych nadziei i zataił przede mną że ma dziewczynę ... Kilka lat wcześniej przeżyłam podobną historię i przez baardzo długi czas dochodziłam do siebie. Dlaczego spotyka mnie takie chamstwo ze strony facetów??

Gość chyba mam pecha
zmarnowałam sobie młodość przez takich fiutów, mam prawie 28 lat... w tym wieku chociaż chciałabym być w szczęśliwym, budującym związku :O

Gość yyyyyyyyh
to moze moj? bo lasnie dzis to odkrylam i dalam ultimatum, a skad jestes? faceci to swinie zapamietaj! albo podaj pierwsza litere tego łotra

Gość scrivi qualcosa
przybij piatke

Gość V1vk
Bywa. Ja tak samo miałem z kobietami, aż za każdym razem coraz szybciej i sprawniej pozbierałem się z takich sytuacji. Jak w końcu wypaliłem się całkowicie, przestało mi zależeć to- ot, masz... Znalazłem kogoś kto naprawdę nie potrafi kłamać, oszukiwać;)

Psycholi nie brakuje z obydwu stron. Może jesteś za dobra a trzeba być sukowatą z lekka? No masz pecha doo goości,ale zastanów sie czy nie byli do siebie podobni w jakichś szczegółach. Jeśli tak, too unikaj takich z podobnymi cechami, bo to moze być określony typ faceta na którego jesteś podatna

Gość chyba mam pecha
yyyyyyyyh ten ów fiut nazywa się piotr :O :P celowo z małej :P

Gość yyyyyyyyh
heheh to chyba ten sam :D

Gość chyba mam pecha
dobry duch myślę że masz rację, muszę coś sama ze sobą zrobić ... Kompletnie przestało mi juz zależeń na facetach, wolę zostac stara panną niż się użerać za jakimiś facetami.. szkoda mi tylko zmarnowanej energii życiowej :O

Gość 76fgf
współczuje...bo wiem co czujesz, mnie tydzien temu tez tak załatwił chłopak. byłam z nim bardzo długo....:( szkoda gadac, juz wypłakałam swoje. ale jeszcze boli...

Gość chyba mam pecha
76fgf faceci kompletnie nie są warci naszej uwagi, szkoda czasu na nich, lepiej zająć sie sobą :O:O:O trzeba jakoś nauczyć się żyć samemu, pracować nad własną osobowowścią, inwestowac w siebie, znaleźć swój cel, ciekawą pasję, przestać narzekać i uniezależnić się od kompa :O

Gość też tak mam ,...
mi też narobił facet nadziei a dzisiaj nagle mu się odwidziało i już mnie nie chce bo mu mój były z zazdrosci nagadał a ten mu chyba uwierzył. płakałam ale jest wiosna i może mi minie. tylko to boli bo miałam plany, ufałam mu ... a on... :((((((((

Gość emotikone
narobil nadziei? na zwiazek?

Gość hgkjkk
no wiesz jak to jest, poznajesz faceta fajnie ze sobą się gada zaczyna byc coraz cieplej i fajniej jest super podobacie się facet zaczyna pytać, czy chcesz być jego dziewcyną i takie bzdury ... znajomość trwa kilka miesięcy a potem się okazuje że facet robił was w chuja bo ma kogoś