Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydal ogr dupa pawiana

Jestem brzydka. Jak to zmienić jeśli nie mam kasy?

Polecane posty

Mam pryszcze, brzydką fryzurę, żółte, krzywe zęby, noszę okulary, mam krzywe nogi, garbię się, mam garbaty nos...Nie mam kasy żeby chociaż kupić sobie szkła kontaktowe czy wybielić zęby...:(

57

Gość ggfdbxfxfb
na pryszcze masc cynkowa na wlosy jajaka i ziola

17

serio? To satra jesteś, odpuść sobie i tak na podryw nie pójdziesz...

Gość Tak nie może być
Hej, ja mam 14 i te same problemy, chetnie bym popisala na gg :) podaj swoje

Nogi takie --> ()

Gość ja mam podobnie
wszedzie czytam/ widze ze nowa fryzura, kosmetyki, zabiegi kosmetyczne, nowe ciuchy potrafia odmienic kobiete. a ja? jestem nawet ladna, ćwicze.. ale co z tego kiedy wygladam jak szara myszka? nie stac mnie na fajne ciuchy i fryzjera chociazby :(

Gość Tak nie może być
Chce ktoras dziewcyna w podobnym wieku popisac?

wiesz sama nie wiem co ci doradzić, ja przez cała podstawówkę i gimnazjum byłam gruba i obleśna, a potem nagle zaczęłam coraz więcej patrzeć w lustro:P i zmieniałam się stopniowo to trwało kilka lat. Na pewno musisz zacząć dbać o siebie, próbuj robić sobie fryzury nawet dla zabawy tak tylko przed lustrem, tak samo makijaże, po czasie nabierzesz wprawy. Z chęcią bym cię "odpicowała" bo często przychodziły dziewczyny, żebym z nimi coś zrobiła, ale tak przez internet nie za bardzo :(

Gość Tak nie może być
autorko daj gg to popiszemy

Ćwiczenia na krzywe nogi :D 1.Siad płotkarski 2.Siad prosty. Nogi zgięte w kolanach między stopami piłka i ściąganie ud do środka 3.Siad prosty. Stopy się dotykają Uniesienie nóg do góry i trzymanie stóp (kostki) razem 4.Leżenie przodem. Między stopami piłka Unoszenie prostych nóg w górę. 5. Siad ugięty. Stopy obejmują piłkę i mocno trzymają (kolana do siebie) Współćwiczący trzyma ręce na piłce i próbuje ją zabrać 6. Siad prosty. Nogi w rozkroku. Współćwiczący stoi w rozkroku w środku. Ćwiczący naciska mocno na nogi współćwiczącego (ćwiczenia oporowe). 7.Leżenie przodem. Kolana ugięte, zgięcie stóp grzbietowe i podeszwowe. Uniesienie złączonych kolan i wytrzymanie. 8.Leżenie tyłem. Nogi ugięte w kolanach Rozkrok w powietrzu i złączenie nóg.

Gość ja mam podobnie
a co mi poradzicie? naprawde czuje sie mocno zakompleksiona. wychodze na ulice a tam dziewczyny w podobnym wieku odpicowane, na obcasach czy tez niekoniecznie, maja fajne ubrania, dodatki, kolczyki. mnie na to nie stac. kupuje sobie podstawowe kosmetyki takie jak szampon, mydlo i krem do twarzy. na nic wiecej mnie nie stac :( poznalam ostatnio fajnego faceta, lubi mnie.. ale jestesmy jedynie kumplami. chce zeby zwrocil na mnie uwage jak na kobiete :(

Gość ja mam podobnie
22 :(

Gość wredna_maupa
ja bym radziła zacząć akceptować siebie, bo bez tego niestety każda będzie zakompleksioną szarą myszką amen.

Dziewczyno, ale nie koniecznie do tego trzeba mieć kasę. Ja nie pracuję, pieniądze dostaję od rodziców chyba tylko na święta. Mam kosmetyki chyba najgorszych firm, nie raz jakieś z biedronki, same padła ale jakoś nie narzekam, bo nie wierzę w to, że kosmetyk droższy o 50zł uczyni mnie ładniejszą, mam dużo koleżanek, które są obładowane kasą, kosmetyczki, spa, itp. a sory ale pięknymi ich nazwać nie można:/ Ja ciuchy w szmateksach zwykle kupuję a co chwilę słyszę komplementy, że super wyglądam. Bo nie liczy się kasa, musisz mieć pomysł na siebie, zacząć interesować się modą, np. jakie kolory ci pasują, powinnaś sprawdzić jaki masz kształt twarzy i do tego dobierać fryzury, do swojej karnacji kolory ubrań, do figury krój. I jak pisałam spróbuj spędzać trochę czasu przed lustrem, kombinować ze swoim wyglądem, do modelowania włosów nie trzeba prostownicy, na necie albo w gazetach znajdziesz porady jak modelować włosy szczotką, albo jak je pielęgnować. Naprawde już nie wiem co ci poradzić. Ja też mam mnóstwo kompleksów, że jestem za gruba, że mam małe oczy, pyzatą buzię, za długie włosy, ale ludzie tego nie widzą, chłopacy się za mną oglądają, może dlatego, że te kompleksy widzę w domu przed lustrem, mówię sobie, ale jesteś brzydka, ale w momencie kiedy wychodzę z domu to one zostają w tym lustrze a ja jestem pewna siebie, zawsze uśmiechnięta, wyprostowana. POstawa też jest ważna :D