Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze matriarchatu

rodzice zapowiedzieli że mnie wydziewiczą jeśli nie urodze dziecka do konca przy

Polecane posty

przyszłego roku!!! a ja nie zamierzam. mam dopiero 36 lat , pragne zrobić habilitacje, otworzyć firme, zacząc drugi kierunek studiów w trybie drugiego stopnia, robic szkolenia, jestem wolna i nieząleznaa oni mówią że to grzech i mam urodzic dziecko!! nie chodzi mi nawte o ich kase - bo mam swoje mieszkanie, auto itp. ale o podejscie!!!

Gość wspolczuje bo to przykre jak
rodzice wydziedziczaja. Wierze, ze nie chodzi Ci o kase. Wazny jest sam fakt, to jak wyparcie sie dzieci...

tymbardziej że jestem jedynaczką, wiem że i tak mi przepiszą wszystko, ale oni ciągle traktują mnie jak dziecko! myślą że że muszę tak jak oni, że muszę wyjsc za mąż urodzic dziecko a najlepiej dwójke....a mi dobrze samej :( a oni podejrzewają że ktoś mnie skrzywdził. A czasem mówią że jestem spaczona jakas...

Gość nędzna prowokacja
czyli masz urodzić dziecko, nie ważne kto ma być ojcem tak ? bo nie wspominałaś że jesteś mężatką.... nawet jak Cię wydziedziczą możesz udowodnić że nie byli w pełni władz umysłowych pisząc testament, bo kady sąd nie uznałby za racjonalny powód podany przez Twoich rodziców

Gość nędzna prowokacja
spaczeni to z pewnością są rodzice którzy są zdania że mają prawo ingerować w życie dorosłej osoby