Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz zdradzona zonaaa

co ja dzis znalazlam, nie wiem co mam myslec!!!!!!!

Polecane posty

przychodze z pracy do domu wieczorem, (jak zwykle pozno koncze taka praca), ide do łazienki wziąsc przysznic a tam patrze , pod przysznicem lezą dwa długie czarne włosy!!!!!no jak to mozliwe, zkąd one sie wzieły?????biegne do salonu i pytam sie męża:czy ktos tu był? czyje to włosy bo napewno nie moje....ja jestem blondynka na dodatek krótko scięta!!!!mąż sie zarzka ze nikt nie byl w domu caly dzien.....moj maloznek od tygodnia siedzi w domu bo jest na chorobowym:(:( mysle ze jednak jaks byla u niego:( czy on mnie zdradza......jestesmy malzenstwem od 8 lat....3 lata temu on mial krótki romansz jedna z pracy ale wszystko sie zakonczylo jak zaszlam w cioze, wybaczylam mu z wzgledu na dziecko a on sie zarzekal ze to sie nie powtórzy!!!! te babke zwolnili z pracy i wszystko sie skonczylo.....ale teraz te włosy czarne dlugie????? co mam myslec co wy myslicie o tym???? nie wiem co robic..sledzic go tym razem mu nie WYBACZE!!!!

Gość fegfer
hm...podejrzana sprawa:/

to powazna sprawa !!!!!!!!!

Gość flatka
Przyjrzyj się, która z jego koleżanek w pracy lub Waszych sąsiadek ma długie ciemne włosy.

ja bym na twoim miejscu udala,ze wszystko ok,zeby nie wzbudzac u niego podejrzen a za kilka dni go sledzic,teraz napewno by sie przestraszyl i bylby czujny zeby nie dac sie zlapac

juz ja mysle która....ta sam co ostatnio..ona tez miala dlugie czarne włosy, przynajmnie wtedy pare lat temu.......cos mi pomalu zaczyna kiełkowac w głowie ze ten romans ciogle trwa...cale lata. Moj mąż niby sie zmienił od tego czasu,dbał o mnie bardzo, kupowal kwiaty, drobne prezenty, kolacje przy swiecach ato jakas bielizna mi sprawil, ato wypad na narty, czy weeknd w gorach itd....ale fakt ze czesto tez go nie bylo w domu do poznego wieczro zresztą mnie tez tyle ze ja rano nie wstaje wczesnie co robic co robic co robic??????

Gość była ex zdradzana rozwiedziona
miałam podobnie jak u Ciebie. W odwrotnej kolejności. Pierwszy raz wpadł przez włosy. Za drugim razem po 4 latach krótka piłka. Wypad z domu, życia...

zachowaj spokój

1. Jesli dowiesz sie o ukrywanym romansie swojej żony lub męża przede wszystkim NIE UJAWNIAJ SIĘ Z TĄ WIEDZĄ!!! To podstawa. Sceny zazdrości, placze, awantury... to wszystko stawia Cię na przegranej pozycji. Zrób rachunek sumienia: jeśli NIGDY nie zdradziłeś/aś swojego partnera, to realizuj kolejne punkty z pełną bezwzględnoscią i zimną determinacją. 2. Zapamietaj sobie: Twoje małzeńswo właśnie się skończyło. Formalnie może i jeszcze trwa, ale de facto już go nie ma. Twoja luba/luby wzięła/wziął z Tobą rozwód, tylko zapomniał Cię o tym poinformować... Bez obaw! Ty mu/jej o tym przypomnisz! 3. Nie żałuj, nie rozpaczaj, nie rozpamiętuj. Nie ma czego żałować. Kurfa/sqrwysyn Cię zawiódł/a i oszukał/a. I OK. Nie pierwsza i nie ostatnia osoba, która kopie Cię w tylek w doczesnym zyciu. Na szczęscie masz przewagę - WIEDZĘ. A zdradliwy partner nie wie, że Ty wiesz. Możesz to wykorzystać. Dostrzeż OKAZJĘ tam gdzie inni widzą PROBLEM. 4. Masz otóż okazję rozpocząc nowe życie jako człowiek WOLNY. Przede wszystkim wolny o

a dziecko...a wspolny dom...a firma wspolna , konto , inwestycje wszystkie?????jak to rozwiozac malo tego mysle sobie ze kolo rok temu widzialam ja w krakwie , jak bylam na zakupach z dzieckiem malym - moze mialo rok......matko pewnie to jego dziecko!!!!:(:( co robic co robic???? my may córke...a tam to byl chlopczyk, moj mąż zawsze chail mniec chłopca - marzyl o synu!!!! co robic????

Przede wszystkim wolny od osoby która wydawała Ci się najbliższa a zawiodła Twoje zaufanie w sposób najpodlejszy. Nie da się tego wybaczyć. Nawet nie próbuj. Nie wnikaj w motywy, nie szukaj winy w sobie. TY JESTEŚ OK!!! To Ciebie zdradzono. poświęciłes/aś lata dla tej drugiej osoby, najpiękniejsze lata swojego zycia a ona/on spuścił/a je po prostu w kiblu. I OK. Źle wybrałeś/aś, kazdy się może pomylić. 5. Najwazniejszy jest PLAN. Na spokojnie i na zimno. Założenia są takie: masz wyjść z całej sytuacji wolny/a i bogaty/a. Zdradliwego partnera należy puścić w przysłowiowych skarpetkach. Ma zamieszkać pod mostem, płacić wysokie alimenty i do końca swoich dni żałować kurestfa jakiego się dopuścił/a. Aby tak się stało potrzebujesz zawładnąć Waszym wspólnym majątkiem i wygrać sprawę rozwodową. 6. Wynajmij detektywa. Niech zgromadzi dowody zdrady nie budzace wątpliwości w sądzie. Niezwłocznie po ich otrzymaniu składaj pozew, ale ważna jest synchronizacja czasowa. W dniu kiedy małzonek/małzonka ma ów pozew otrzymać musisz oczyscić DO ZERA wasze wspólne konto bankowe. Tej kasy świnia nie ujrzy już nigdy! Jakaś rekompensata w końcu Ci się należy, prawda? W sądzie powiedz, że wszystko poszło na hazard i prostytutki (płci dowolnej ) POD WPŁYWEM STRESU. Sąd musi Ci uwierzyć bo nikomu nic do tego jak gospodarowaliście wspólną kasą w czasie trwania małżeństwa. 7. Rozprawę rozwodową wygrywasz w krótkich abcugach z orzeczeniem winy zdradliwej świni. Dobrze w międzyczasie pokazać się u psychiatry aby wzbudzić litośc w oczach sądu (i uwiarygodnić przepuszczenie zawartości Waszego wspólnego konta w banku) 8. Ze zdradliwą świnią nie rozmawiaj, nie dyskutuj, nie kłóć się. Od tego jest Twój adwokat. Ty tej osobie nie masz nic do powiedzenia. Twoje czyny przemawiają dużo lepiej w tym momencie, wierz mi. Świnia ma pełne gacie! Z sytuacji pełnego komfortu nagle ląduje na dnie! Na samiuśkim dnie! Bez kasy, z perspektywą płacenia alimentów, bo sąd nie przyzna opieki nad dzieckiem osobie która to malżeństwo cynicznie zniszczyła, prawda? 9. Po rozprawieniu się z małżonkiem/ką przychodzi czas na kochasia/kochankę... tutaj możliwości są nieograniczone, ważne aby nie ulegać emocjom, lecz zadziałac znowu na zimno i inteligentnie. To oczywiście już tylko taka wisienka na torcie, żeby sobie uprzyjemnić życie i szczegółowe instrukcje nie są potrzebne. Kazdy znajdzie sposób! Pozdrawiam!

Gość moze to jego matki
:classic_cool:

Gość frezleskiina
" a dziecko...a wspolny dom...a firma wspolna , konto , inwestycje wszystkie?????jak to rozwiozac" zbieraj dowody a wszystko w wiekszosci bedzie twoje

i jeszcze ten kredyt..na ktory dalam sie namowic :(

jak dobrze to rozegrasz to ze wszystkim sobie poradzisz:):). Spokój, gra, dobry adwokat sprawią cuda. Mam dom, mam firmę, mam dziecko:):) . Rozwód z orzeczeniem winy!! Po pierwszej zdradzie, przez te 4 lata żyłam z nim niczym królewna:):). Załóż sobie jutro konto, o którym on nie będzie wiedział, tak na dobry początek, najlepiej na kogoś komu ufasz, lub składaj do skarpety. To na początek. Przygotowania mogą trwać długo!! Nawet 2-3 lata. Nie wyciągaj asów z rękawa, graj głupią dobrą żonę.

mam z nim byc jeszcze 2 - 3 lata????? niby jak????a sexs - lozko nie bede z nim!!!!

poukładaj to sobie dobrze nic więcej, nie szalej, oszukiwał Cię tyle lat i z nim byłaś, prawda? Pobaw się z nim. Przygotuj się!! Jeżeli nie chcesz się obudzić z ręką w nocniku.