Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funnn

torbiel i krwawienia

Polecane posty

Gość funnn

Hej. Około trzy tygodnie temu byłam u ginekologa który stwierdził u mnie torbiel prawego jajnika. Byłam tak przestraszona że nawet nie spytałam jak duża ona jest. Przepisał mi on na 3 miesiące tabletki yasminelle. Jestem w połowie 1 opakowania. Okres mam zazwyczaj 7 dni. Skończył mi się jak zawsze, jednak dwa dni później wystąpiły u mnie krwotoki . Raz dziennie . I w ogóle coraz częściej czuję ból po tej prawej stronie. Czy to może być coś groźnego? Czy jedynie plamienia od zażywania tabletek?(chociaż na zwykłe plamienia mi to nie wygląda).pozdrawiam

Gość nie powinny występować żadne
krwawienia szczególnie jeśli bierzesz anty. Przejdź się do ginek. To będzie najlepsze rozwiązanie. Dziwne jeszcze to, że zostawił cię aż na 3 miesiące bez zaproszenia. Uważaj, bo mnie tak prowadziła pani niby doktor, że przez torbiel i jej experymenty pozbyłam się całego jajnika.

Gość Gosinda
U mnie też lekarz wykrył torbiela na janiku.Dostałam danazol i skierowanie na markery. Wyniki wyszły ponad normę. Kazał brać prochy a kiedy pod koniec roku poprosiłam o skierowanie na zabieg powiedział że mu przykro ale limity są już wykorzystane. Do szpitala moge się dostać jedynie wtedy kiedy coś z tą torbielą się stanie,czyli np.pęknie! Chory kraj.