Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy-zakłopotany

Mam mały prblem

Polecane posty

Gość nowy-zakłopotany

Witam, zakochałem się w kobiecie która jest w trakcie rozwodu, ma małego synka, spotykamy się już od jakiegos czasu. Rozmawiamy, spacerujemy, pomagamy sobie na wzajem. Nie mieszkamy razem. Doszlo między nami kilka razy do zbliżenia. Niestety ostatnio owa kobieta powiedziala ze ona tak nie może, że chce trochę od tego wszystkiego odpocząć że chce się dalej spotykać, rozmawiać natomiast nie chce być narazie z kimś w związku. Wiem że ma na głowie dużo spraw, dziecko, praca, dom, nie wiem co teraz mam robić czy powiedzieć jej co czuję czy poczekać aż trochę ochłonie, zakończy rozwód i odpocznie od nerwów które dostaje przez to całe zamieszanie rozwodem. Bardzo mi na niej zależy. Może ktoś mi coś poradzi ?

Gość Właśnie że nie wiem
Poczekać ze związkiem, ale całyczas być przyjacielem.

Gość nowy-zakłopotany
Trochę cięzko jest być przyjacielem jak się kogoś kocha, zwlaszcza po tym co się między nami działo wcześniej, ale jestem z natury człowiekiem cierpliwym i mam dużo czasu.....Dziękuję za radę....

Gość jak jestes cierpliwy
to sobie poradzisz. jak kochasz to poczekasz :classic_cool: kurde, szlachetny facet z ciebie, szkoda ze ja na takiego nie trafilam :(