Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawidzionnna

Czy szkoły policealne to dobry wybór??????

Polecane posty

Gość zawidzionnna

czy to jakies gorsze wykształcenie????? bo stoje przed wyborem - studium- technik farmacji czy studia- filologia polska???

Gość mag 85
po szkole policealnej bedziesz miala gorsze wyksztalcenie niz po uniwerku, ale po filologi polskiej na 99% bedziesz bezrobotna z bedac technikiem farmacji masz jeszcze realne szanse na znalezienie pracy w zawodzie.

Gość zawidzionnna
no własnie... i bardziej widze sie w tej farmacji, tylko moja mama tak naciska na te filologię.....chciałabym skonczyc to studium i isc na studia ale np na zdrowie publiczne- tak dla własnej satysfakcji.. ba na farmacje sie nie dostane tylko na technikum farmaceutyczne.

Gość o retyyyyy retyyyy
zdecydowanie lepiej sobie zrobic przez 2 lata jakis pewny zawod, a dopiero potem myslec o studiach. nie jeden tak robi i na dobre mu to wyszlo bo byl bardziej swiadomy wyboru potem kierunku, a i kto powiedzial ze studia to odrazu trzeba po maturze robić????

Gość zarowno jeden
wybor jak i drugi beznadziejny

Dobra szkoła policealna to lepszy wybór, bo daje praktyczne umiejętności i zawód. Ja w trakcie studiów skończyłąm zaocznie szkołę policealną i teraz pracuję w tym zawodzie. Po samych studiach bym pewnie nigdy nie znalazła pracy.

Gość zawidzionnna
czemu beznadziejny??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość zawidzionnna
mika - a w jakim zawodzie pracujesz????

zawidzionnna kończyłam szkołę związaną z informatyką i grafiką, a to daje naprawdę szerokie pole manewru. Dużo umiejętności w krótkim czasie, naprawdę polecam.

Gość gość
Polecam NOVA w Bydgoszczy ! przynajmniej masz fach w ręku!

Gość NOVA CE WROCŁAW
MEGA PROMOCJA - BLACK FRIDAY!!! - Dopisz się do grupy i zgarnij zniżkę - 30% na czesne + wpisowe 0 zł na kursy i szkoły w NOVA Centrum Edukacyjne ! Przyjdź do naszego sekretariatu Wrocław ul. Oławska 4 tel.533 125 676 Promocja trwa od 24 do 25 listopada. www.nova.edu.pl

Gość Weronika

też miałam ten problem, że nie mogłam sie zdecydować ale koleżanka poleciła mi żaka i finalnie jestem zadowolona. To był dobry czas, sporo się nauczyłam.

Gość Łuk555

Mysle ze wszystko cos jest związane z edukacją, jest dobre, czy to są studia, studium, czy szkoły policealne, warto się kształcić i zdobywać wiedzę w jakiejkolwiek dziedzinie, najlepiej aby to było coś co Cię interesuję. Po liceum zapisałem się do Żaka - Centrum nauki i biznesu, dowiedziałem się tam wielu ciekawych rzeczy z zakresu reklamy, o których bym nigdy sam się nie dowiedział. Mają dużo kierunków, polecam jesli szukacie dobrej szkoły policealnej 😉