Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

jakie macie wzorki na Waszych kołdrach???

Polecane posty

- króliczki playboya (czarna a króliczki różowe) - z hello kitty - i mase innych

obecnie mam niebieską w jakieś kolorowe abstrakcje ;) normalnie to róż :classic_cool:

Gość torturełe orencz
obecnie mam kreskowkowe wielblady:classic_cool:

siema kołdorcia:* a ja mam posciel w krateczke tak do tematu, a gacie białe:classic_cool: bo i o gaciach coś było:P

Gość teraz mam jaskrawo różową
z postacią jakiejś kreskówkowej dziewczyny na całą długość kołdry. DO tego napis miss cool :classic_cool: Z drugiej strony są białe kwiatki.

oo kołdora, małolacie:P ja myślałam ze to juz w tym roku pojdziesz wyżej,no ale cóż, eż kiedyś byłam w drugiej gimnazjum:P

ja nie chcę iść wyżej 😭 najgorsze jest to, że wszyscy mnie pytają, gdzie idę :O aż żygać mi sięchce na te osoby :P ledwo weszłam do gimnazjum,a już mam wybierać liceum :P

Gość fscdr5s
Ja mam w spirale. Jak się dobrze wślepić to na każdej siedzi Cocia Lucynka i woła: Dziecinko droga, co ty tam robisz w czasie, co się tam zadajesz z nudziarzami? Po co ci te bzdety? No i wtedy rzuca mi jedną spiralkę, i ja łapię i posuwam po krawędzi szaleństwa i na drugą stronę czasu: HOOOOOP i jest wreszcie zaje...fajnie i tam z chłopakami to śmigamy przez hologramy wieczności, posuwamy umysłowe roszady, rozkminiamy milion watków na minutę. No tak, tak to kiedyś było. Ciocię Lucynkę zamknęli. ALe jest lepiej bo na każdej spiralce siedzi Budduś z Jezuskiem i jeszcze lepsza jest zabawa. No takie sa te kołdrowe sprawy. Tylko Chłopaki ze spiralki mówią: budź nudziarzy, jak się zbudzą, to nie będą juz tacy nudni. No, ja do nich, że cwaniaki, w nirwanie se siedzą, a mnie brudną robotę każą odwalać. Jak to zrobić, nudziarze to na oczkach mają te , no jak to tam, trelewizorki, gazetki te, no, kolorowe, na uszach to co im tam pani w szkole powiedziała i ksiądz i co ta tam w radiu gadają, no i nie słyszą i nie widzą i nie wiadomo jak do nich zagadać. No Ciocia Lucynka to może by pomogła, ale Cioci to by się bali, a i Chłopaki mówią, że lepiej niech siedzi. No i tak to z kołdrą, pani dzieju, jest. :)

Gość
w owieczki, 2 komplety, 1 biala i 1 w takie fioletowe maziaje