Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_____________________

Mieszkanie - wynajem, trójmiasto. Czy znajdę kawalerkę za max 1000zł ze wszyst

Polecane posty

Gość nie_____________________

ze wszystkim? Tzn cena 1000zł zawiera czynsz, opłaty, wynajem, czyli płacę co miesiąc 1000zł? Chciałabym znaleźć w jakiejś normalnej dzielnicy, macie może jakieś doświadczenia z tym związane?

Gość JAAAAAAAAAAAAA789
wątpie, ok.1000+ opłaty

Gość JAAAAAAAAAAAAA789
wątpie, ok.1000+ opłaty

Gość gość
Polecam skontaktować się z tym biurem nieruchomości www.jagielska.com.pl. Oni są świetnie rozeznani w tej branży na tym terenie. Z ich pomocą udało mi się kupić przepiękne mieszkanie w atrakcyjnej cenie, a mojemu bratu znaleźli fajne właśnie na wynajem. Działają sprawnie, uczciwie, dokładnie przedstawiają wszystkie warunki, są dyspozycyjni. Potrafią też fachowo doradzić w kwestii lokalizacji, otoczenia itp. Firma zdecydowanie godna polecenia. Powodzenia w szukaniu mieszkania!

Gość gość
Znajoma znalazła mieszkanie do wynajęcia w bardzo dobrej cenie w Gdańsku dzięki pomocy www.interroyal.pl. Myślę, że masz szanse tylko musisz dobrze poszukać.

Gość gość
jednak odradzam ten cały www.interroyal.pl. wynajęte mieszkanie okazało się być wcześniej burdelem... do tego wszędzie te karaluchy :(

Gość gość
oplaty w kawalerce w Gdańsku sa nawet 400-500 zl zimą ( czynsz, ogrzewanie, woda, ew. gaz, prąd, internet, do tego wynajmujacy musi oplacic podatek, malowania, remonty, naprawy ... Oplaty stale rosna, dlatego ludzie umawiaja sie na czynsz +oplaty.