Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolcia52

ruchy dziecka w 22 tygodniu

Polecane posty

witam pewnie jest dużo takich wątków na forum...ale bardzo proszę o poradę jestem w koncównce 22 tygodnia odczuwam już ruchy dziecka ale niestety od jakiś 2 dni są one słabsze niż przedtem... czy tez maiłyście takie "przestoje" jeżeli chodzi o ruchy i czy jest to normalne a dodam jeszcze ze to moja 1 ciąża:) bardzo proszę o odpowiedz:)

Gość saleminka8
dziecko nie musi dzień w dzień kopać tak samo,jeszcze odechce Ci się kopania malucha :P mój od 30tc mało się ruszał :)

dzieki za odpowiedz troche mnie uspokoilas... wiem ze troche panikuje ale juz taki muj los:( mam nadzieje ze za niedługo da mi porzadnego kopniaka:)

Gość nanananna
to do lekarza

wybieram sie we wtoerk .... ale taez nie chce z byle głupota leciec do lekarza ......dlatego pytam czy tez tak miałyscie i czy powinnam sie martwic...

Gość pani doktorowa
połóż się spokojnie(najlepiej po posiłku) i wczuj w siebie, będziesz wiedziec czy dzidzia się rusza, jeśli nie poczujesz nic a nic to idź profilaktycznie na usg dla świętego spokoju, ale na pewno coś tam poczujesz:) a w 22 tygodniu ruchy mogą byc słabe, dzidzia jest jeszcze malutka i lekka, czasem ledwo czuc czy się rusza pierwsza i najważniejsza rada - nie denerwuj się na zapas🌼