Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

CO NA BOLESNE ZABKOWANIE???????????

Polecane posty

Moj syn zaczal wlasnie zabkowac - jest marudny, czesto placze w nocy robi nam czeste pobudki... jak dostanie panadol to spi a jak nie to jest ryyyk! Chce mu ulzyc troche ale nie chce mu caly czas panadolu dawac. Moze macie jakies inne sposoby aby maly tak nie cierpial a my razem z nim. Dzieki ❤️

Gość magurka1
jest mnóstwo tematów o zabkowaniu i skutecznych sposobach na zniesienie bolu... nie potrafisz wpisac slowa zabkowanie do wyszukiwarki???????

magurka- nie ekscytuj sie tak :D Chce wiadomosci z pierwszej reki a Tobie ak nie pasuje to wymiataj stad.

Gość jesteś upierdliwą gówniarą

Gość magurka1
jagoda no potwierdzasz tylko swoj poziom kretyna do potegi

Gość moze kup dentinox

Gość Poszla Ola do przedszkola
w tube mu daj, to przestanie plakac

czopki viburkol no i wszelkie bobodenty i inne żele (u nas niewiele dawały) a jak już nic nie pomaga to nurofen w syropie - ma działanie przeciwzapalne i przeciwbólowe. Szczególnie na noc warto podać.

Gość Poszla Ola do przedszkola
Jak viburkol ma zadzialac jak to czopek Homeopatyczny :D Jak bedziesz szla na borowanie to popros u dentysty Homeopatyczne znieczulenie :P

Gość a ja uwielbiam taniec
u nas prz jedynkach i dwojkach wlasnie swietnie sprawdzal sie viburcol i masc dentinox. ale jak wychodzily jej wszystkie czworki jednoczesnie to tylko nurofen przynosil jej ulge.

nie wiem jak ale działa :P Po 40 minutach od podania dziecko odczuwa ulgę. U nas się sprawdziło zarówno na kolki jak i przy ząbkowaniu... Na niektórych ludzi leczenie homeopatami działa na innych nie (te kuleczki Oscil- lococcinum na moje dzieci nie działają wcale, a mój kuzyn jest tylko i wyłącznie tym leczony) Zawsze warto spróbować.