Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zranione-serduszko

ból po rozstaniu, pomóżcie

Polecane posty

Gość zranione-serduszko

Poradźcie mi jak uporać się z bólem po rozstaniu? Rozstałam się z facetem po ponad 2 latach i niemal wariuję z bólu. Mam ochotę krzyczeć, ale krzyk nie przechodzi mi przez gardło, mam ochotę płakać, ale nie mogę płakać, łzy mi nie chcą lecieć...

Gość zranione-serduszko
Proszę poradźcie coś. Ja już na prawdę nie wiem, co mam ze sobą zrobić:(

Takie sprawy zawsze są bolesne a jak to mówią , czas leczy rany... Jedyna rada.

Gość wredna_maupa
ja bym radziła wyjśc z domu ze znajomymi np, mimo iz wiem ze wtedy ma sie ochote zamknąć w czterch scianach

Gość jjjjjjjjqqqq
też teraz to przeżywam. Ostatnim razem miałam tak że przespałam 2 tygodnie i ominęło mnie wiele ciekawych rzeczy. Dlatego tym razem naprawdę lepiej jest wychodzić ze znajomymi, dobrze mieć kogoś komu możnaby w kółko gadać o tym samym, gdy ktoś przejmie trochę tego bólu od ciebie jest łatwiej. I wiesz że to jest twoj kontakt z normalnością. I wiesz, że takie rzeczy się zdarzają cały czas. rozstania są bolesne ale ciągle ktos się rozstaje. Ból później naprawdę mija. Za kilka tygodni będzie lepiej. A teraz lepiej PISAĆ PAMIĘTNIK i zapisać wszystki swoje uczucia i spostrzeżenia, a potem spróbować wyjaśnić przyczyny i zanalizować, gdzie popełniliśmy błędy, obie strony. To bardzo pomaga i pozwala nauczyć się czegoś na przyszłość. PRZELEJ TO NA PAPIER ROZMAWIAJ Z PRZYJACIELEM

Gość zranione-serduszko
Wyjść do ludzi... Łatwo powiedzieć... Wczoraj wyszłam... Fakt, prawie nie myślałam o tym przez kilka godzin, próbowałam się upić, ale alkohol nie chciał na mnie działać... Wypiłam naprawdę dużo, nieźle zmieszałam i co? I nic. Nawet mi lekko w głowie nie zaszumiało... A później wróciłam do siebie, niby zmęczona, ale nie mogłam zasnąć, w głowie tysiąc myśli na sekundę, w sercu straszny ból, chce się krzyczeć, ale głos z gardła nie chce się wydobyć, chce się płakać, ale łzy nie chcą lecieć, nie może się usiedzieć w miejscu, ale nie ma się siły, żeby wstać... W końcu nie wiem po ilu godzinach takiej męki sen mnie zmorzył. Wstałam rano, bardzo rano... Zmęczona, senna, ale nie mogę uleżeć w miejscu... i znów te wszystkie uczucia z nocy wracają...

Gość zielona_fala
nic się nia da zrobić najlepiej by było wrócić do niego tylko czas zajęcie nie być ciagle sama wychodzić do ludzi zakochać ponownie ale w innym nie siedzieć bezczynnie

Gość zranione-serduszko
zadzwonił... Nic konkretnego nie powiedział, zapytał, czy jesteśmy w końcu razem, czy nie... serce chciało wykrzyczeć TAK! OCZYWIŚCIE! ale posłuchałam rozumu... odpowiedziałam, że nie... ale nie dlatego, że nie chcę, a dlatego, że on mówił do mnie takim tonem, jakby mi robił łaskę pozwalając wrócić do siebie, a to on mnie skrzywdził, zranił i to jemu powinnam wybaczyć jak już, a nie on mi... to ja zostałam zraniona przez niego, a nie on przeze mnie...

Gość idz cieszyc sie zyciem
to się nie daj kurwa mać.Pokaż bydlakowi ze masz go w dupie.Wyjdz ,ciesz sie,niech baran widzi ze jestes szczesliwa. W zyciu nie proś o milosc,lepiej cierpiec niz siebie upokorzyć.Pokaz mu ile jestes warta ,niech go sciska w dupie z bezradności . Niech przylezie i skamla o Ciebie

Gość idz cieszyc sie zyciem
to się nie daj kurwa mać.Pokaż bydlakowi ze masz go w dupie.Wyjdz ,ciesz sie,niech baran widzi ze jestes szczesliwa. W zyciu nie proś o milosc,lepiej cierpiec niz siebie upokorzyć.Pokaz mu ile jestes warta ,niech go sciska w dupie z bezradności . Niech przylezie i skamla o Ciebie

Zranione serduszko, swietnie sobie radzisz! Naprawde dzielna z Ciebie dziewczyna!

Gość gość
byłam z chłopakiem 3 lata byl to moj pierwszy partner jak chodzi o te sprawy... tak naprawde po pierwszym razie mówil ze jeste boska mam piekne ciało i juz nigdy niechce dodykac innej ... przysiegal ze nigdy mnie nie zdradzi... ze bardzo mnie kocha i wogóle... wieżyłam mu... jednak kiedys przyłapałam go na tym jak sie całuje z inna dziewczyna(była to jego była dziewczyna)z która byl pol roku... wybaczylam poniewasz obiecal ze to juz nigdy sie nie powturzy zee byl to pierwszy i ostatni raz...po jakims czasi znów go przyłapałam na tym samym lecz było to na imprezie…nie wiedziałam co zrobić żeby go przy sobie zatrzymać….pomógł mi urok miłosny u rytualisty perun72@interia.pl , on w końcu pokochał mnie calym sercem, a ja znow czuje się jak w 7 niebie.