Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybie oczko

przytyć chcę, czy jeszcze ktoś taki jest tutaj?

Polecane posty

Gość Rybie oczko

nie wiem,nie wiem. Mam 162 i ważę 48kg. Chciałabym troszkę przytyć, ale nie umiem,jakieś sposoby?

Gość zawsze byłam b.chuda
marzyłam zeby przytyć. Nic mi nie pomagało aż do momentu jak zachorowałam na astmę... Zaczęły się sterydy i waga wariowała. Teraz ważę o jakieś 3kg za dużo,ale staram się trzymać tą wagę.

Gość też bym trochę przytyła
Tak samo mam 162 cm i ważę 46 kg. I wcale się nie odchudzam, po prostu nerwy mnie zżerają....i mimo że potrafię zjeść dużo, to waga ani drgnie...a mi już obojczyki wystają, marzę o przytyciu 4 kg :((

a ile macie lat dziewczyny? Ja mam 27

Gość dobrze wygladacie
ja mam 162 i 39 to jest dopiero porażka,a jem ciagle :(

No 39 kg to już straszne, ale ja przy 46 też nie wyglądam dobrze...ratują mnie tylko szersze biodra i odrobina biustu, ale poza tym to kości mi widać wszędzie...nic przyjemnego.

A co ja mam powiedzieć, mam 30 lat, 174 cm wzrostu i waże 50 kg. Porażka. Do tego niedługo wychodzę ze maż, a że strasznie się wszytskim stresuje to czuję, że waga jeszcze spadnie do tego czasu. Nienawidzę swojego wyglądu. Do tego mam zespół jelita nadwrażliwego, nie mogę wszystkiego jeść. Co ja mam zrobić?? Nienawidzę swojego wyglądu. Chciałabym przytyć chociaż 3-4 kg.