Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitakamit

Proszę o odpowiedź !

Polecane posty

Gość Mitakamit

Witam mam takie pytanko, ostatnio kochałem się z dziewczyną (tj 13.) a okres powinna mieć 20 tego samego miesiąca. Okresu dostała tak jakby 2 dni za wcześnie (18), ale jest młoda i ma nieregularne cykle. Dostała ''cioty'' ale o dziwo tylko na 2/3 dni a konkretnie to na 2,5.. Te dwa dni były jak normalna miesiączka ale później pojawiły się tylko brązowe plamy.. I tutaj pytanie czy to oznacza ciąże ? Żadnych objawów nie ma, a sprawdziłem u niej prawie wszystko ;p Do tego kupiłem teścik, zrobiliśmy go 23, czyli 10 dni po współżyciu bez zabezpieczenia, ale jakoś martwią mnie te plamy brązowe.. Już ich co prawda nie ma bo znikły wraz z upływem normalnego czasu trwania miesiączki.. Doczytałem się też gdzieś że to może być jakieś zapalenie.. Do ginekologa nie da rady aby poszła bo sama nie chce iść a ja jej przekonać nie mogę.. Proszę o opinie, co się mogło wydarzyć.. Jeszcze dodam że zawsze po każdej miesiączce miała brązowe plamy, ale nie przez kilka dni tak jak teraz.

Gość opis
tematu prawie jak ginekolog. Jeszcze zbadaj ja i bedzie komplet...

Gość Mitakamit
niestety nie potrafię i zrobiłem wszystko co w mojej mocy, widziałem podobne tematy i liczę że ktoś się wypowie :)

spokojnie, Domyślam się, że pytania zadaje dziewczyna choć niby pisze za nią chłopak:) Okres trwa 2-7...zazwyczaj....plamieniami się nie martw...zwyczajne, okres twój trwał krócej niż zawsze, co może się również zdarzyć, stąd też i wcześniejsze kończenie się okresu....nie masz powodu do zmartwień:) co jednak nie zwalnia cię z wizyty i gina...:D...2 razy w roku powinno się u niego być.... trzymaj się:)

Gość Mitakamit
Dzięki FEV za odpowiedź ale na serio pisze chłopak a nie dziewczuyna bo Ona troszeczke za mało się tym martwi i do głowy by jej nie przyszło żeby zapytać na forum ;p Mam nadzieję że to nie było nic takiego ale może jeszcze jeden test kupie i powiem Jej żebyśmy zrobili...