Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

waga dziecka w 34 tygodniu

Polecane posty

Witajcie, moja malutka wazy w 34 tygodniu 1600g, powiedzcie mi to bardzo malo? Moze ktoras tez miala takie malenstwo? Wszystko jest ok z nim po porodzie?

Gość slawietta
moj syn dzis 4 letni urodzil sie w 35 tyg ciazy wazyl 2200 do dzis nie dogonil rowiesnikow maly i chudy dalabym mu max 3 latka a niejadek nie z tej ziemi :D

to ze bedzie malutka to sie nie martwie tak bardzo, trudno sa malutkie dzieci, ale strasznie sie boje zeby to nie bylo przez to ze jest jakas chora, bo do 26 tygodnia bylo wszystko ok, co prawda byla roznica w usg jakis tydzien, ale teraz jest roznica az 3 tygodnie i ta waga... boje sie ze moze jest chora, ma jakas wade genetyczna....siedze i placze :(

to ze bedzie malutka to sie nie martwie tak bardzo, trudno sa malutkie dzieci, ale strasznie sie boje zeby to nie bylo przez to ze jest jakas chora, bo do 26 tygodnia bylo wszystko ok, co prawda byla roznica w usg jakis tydzien, ale teraz jest roznica az 3 tygodnie i ta waga... boje sie ze moze jest chora, ma jakas wade genetyczna....siedze i placze :(

wlasnie bylam w szpitalu z podejrzeniem hipotrofii, kazali mi jesc miod a na nastepna wizyte kazal mi przyjsc za 3 tygodnie, nie za pozno? Moze powinnam isc do innego lekarza na samo usg wczesniej?

wlasnie bylam w szpitalu z podejrzeniem hipotrofii, kazali mi jesc miod a na nastepna wizyte kazal mi przyjsc za 3 tygodnie, nie za pozno? Moze powinnam isc do innego lekarza na samo usg wczesniej?

Gość no pięknieee
idz do innego lekarza, najlepiej do takiego ktory ma wypasiony sprzet do USG bo czasami to co lekarze potrafia na starym USG zobaczyc albo czego nie widza to przechodzi ludzkie pojecie ! skad jestes???

Z Kielc, bylam na usg 4d to byl 32 tygodzien, waga wyszla jakies 1500g, a miesiac temu wazyla 1000g, takze przez miesiac przybrala na wadze pol kilograma, ciesze sie ze rosnie, ale strasznie sie martwie bo boje sie czy nie jest to spowodowane jakas choroba genetyczna, robili mi badania w szpitalu, wszystko wyszlo dobrze, przeplywy, nie mam zadnych bakterii ktore moglby to spowodowac.

Gość no pięknieee
OlciaCk, znajdz dobry gabinet i konsultuj się z innym lekarzem! co do kielc to nie pomoge bo jestem ze śląska:) trzymam kciuki za dzidzię i ciebie :)

Gość maskosa4
Moja koleżanka też była zmartwiona bo jej córcia w 35 tyg ważyła 1800 g. urodziła sie malutka - 2600 ale całkowicie zdrowa !

mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie, niby mialam robione usg ktore powinno wykluczyc jakies wady genetyczne, ale lekarz powiedzial ze nigdy sie nie da zagwarantowac ze dziecko bedzie zdrowe. Ogolnie podlamal mnie strasznie.