Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grizly1982

czy uważacie ze po porodzie nie byłyscie juz tak atrakcyjne niz prze ciąza?

Polecane posty

Gość grizly1982

Po pierwszym porodzie wygladalam lepiej niz przed;) Cwiczylam, pozbylam sie kilosow, stracilam nawet 10 kg wiecej:) Za to teraz po drugim porodzie wygladam jak maskotka firmy MICHELIN:D Ale jestem dopiero 4 tyg po wiec moze uda sie dojsc znow do formy;)

Gość slawietta
jesli chodzi o wage to zawsze bylam chuda :D w ciazy przytylam malo , dzieci rodzily sie male i nigdy nie bylo nic do zrzucenia przynajmniej u mnie :)

mnie sie udało i wyglądam świetnie- urodziłam bowiem mając 20lat, będąc wysportowaną i przytyłam w ciąży tylko7,5kg. po porodzie zrzuciłam 9 i czuje sie ze sobą bardzo dobrze. krem z serii AA uratował mnie przed rozstępami i kalafiorem - także nie ma źle :)

J aprzed porodem bylam laska za ktora kazdy facet sie obejrzal - plaski brzuch , duzy biust "D" dlugie zgrabne nogi i jedrne cialo. A po porodzi to porazka jest , jesczze nie zdazylam kg zrzuciczostalo mi 8kg :O i siedza na mnie jakby korzenie zapuscily. U mnie ciaza spustoszyla moje piekne kiedys cialo, ale sie nie poddaje tylko dalej walcze. :) Pozdrawiam :)

zanim zaszłam w ciążę ważyłam 57 kg w końcu roku 2009 ważyłam 76 a w dniu porodu 71 teraz ważę 68 i walczę dalej, ale nie jest łatwo... ale za to zero rozstępów

Gość z wagą w miarę
Nie przytyłam dużo w ciąży, bo niecałe 13 kg, dziecko było duże (4100 gram) i miałam dużo wód płodowych, ponadto bardzo spuchłam. Po porodzie ważyłam 2 kg mniej niż na 1wszej wizycie u ginekologa (potwierdzającą ciążę). Za to brzuch mam zorany rozstępami, całe zeszłe lato tylko ściągałam bluzeczki na dół, żeby przypadkiem nic nie było widać, no i została mi wisząca skóra na brzuchu, która teraz, po roku "wypełniła się" i jest masakra. Nie patrzę w lustro jak nie muszę