Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha aha

Chcem kupić sobie passata.

Polecane posty

Gość gdhujgsaxd
ale pustak z ciebie a jak kupisz sobie takie auto, to tak jakbys wypisał sobie na czole "jestem frajerem ale za to na jakie auto zarobiłem stojąc na zmywaku w UK 16godz na dobe 7dni w tyg""

Gość aha aha
zmienilem zdanie.Mysle ze zakup syrenki bedzie korzystniejszy.Jak pojade na targ to zmieszcza sie siatki z sianem dla mojego konia ktory codziennie domaga sie dosiadania od tylca

Gość ło jejku jejku
Chcem? A po jakiemu to?

Gość aha aha
chcę wybacz! rozumiem ,że nie mogę liczyć na konkretne odpowiedzi. Podoba mi się te auto nie wiem co w tym dziwnego. Nie wiem może ty pracujesz w londynie na zmywaku , ja nawet tam nigdy nie byłam ;] pracuje w firmie kosmetycznej i marzy mi się passat wiec nie wiem dlaczego jestem pustakiem.

Gość kup w pakiecie
z moich obserwacji wynika że do takich passatów dodają gratis w pakiecie zestaw dresów NIKE z dużym logiem na przodzie, czapeczka z daszkiem, białe adidaski plus jednorazowa (do wielorazowego użytku) reklamówka z tesco

Gość aha aha
jestem kobieta,zapewno kazdy z was o takim marzy tylko tak naprawde nikogo nigdy nie bedzie na niego stac bo jestescie zwyklymi burakami ,(smierdzi od was lenistwem)ktorzy siedzą 20/h na kafeteri i potrafia tylko negowac ludzi pierdziele was !;/

Gość elis2222
kup se mesia.Drogi ale za to jaki prestiż!

Gość aha i ach
Passaty, zwłaszcza combi kojarzą mi się z jednym. :O