Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaferowana

temperatura a ciąża?

Polecane posty

Gość zaaferowana

kochane, jaka jest temperatura przed okresem???? Ja normalnie nie mierze, przed chwilką zmierzyłam w pochwie i wyszło 37,3stopni.... za jakieś 1-2 mam dostać okres ale nie wiem czy dostane, bo kochałam się z chłopakiem pięć dni temu bez gumki przez minutkę bez wytrysku, a ok.16 dni temu z gumką w którą uronił kroplke spermy już na początku , a my nie zmieniliśmy i się dalej z nią kochaliśmy....

Jeżeli do tej pory nie mierzyłaś, to nic Ci to nie powie. Każda kobieta ma inną temperaturę, przed okresem jest podwyższona, a na 1-2 dni przed spada, czasem spada w dniu , w którym ma przyjść @, więc trudno powiedzieć. Myślę jednak, byś się nie nakręcała, bo na pewno dostaniesz okres. Kochaliście się w prezerwatywie, która nie pękła, bo nic o tym nie piszesz. Kochaliście się także 5 dni temu, czyli będzie około 7 dni przed @, więc prawdopodobnie miałaś już dni niepłodne, bo raczej byłaś już po owulacji. Poza tym nie było wytrysku wewnątrz Ciebie więc prawdopodobieństwo ciąży jest niewielkie. Nie nakręcaj się i nie myśl tyle o tym, bo przez takie stresy okres może cI SIĘ SPÓŹNIAĆ I DOPIERO BĘDZIESZ PANIKOWAĆ.

Gość zaaferowana
Dziękuję za odpowiedź, choć strasznie się martwie bo wszędzie trąbią o tym że podwyższona temperatura w pochwie to na pewno ciąża, nawet jak się ją zmierzy tak o. Gumka nam nie pękła, tylko się lekko "zsuwała" bo mój chłopak nie ma tak solidnie wyposarzonego sprzętu. Ta kropla mnie stresuje, bo mogłą się jakoś "wydostać" i "przedostać" drogą okrężną. Jutro pewnie zrobie test...bardzo się boję:(