Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1990

Problem:(:(:(:( zabił się

Polecane posty

Gość ewcia1990

Byłam z chłopakiem 2 lata, rozstaliśmy się .Zostawiłam go bo brał narkotyki-wiele razy obiecywał że to rzuci, ja wierzyłam aż w końcu powiedziałam stop i zostawiłam go. 2 dni potem on się zabił....!!Nie moge sobie z tym poradzić, nie chce mi sie żyć z tą świadomością...:( czy ktoś z was przeżył to samo?? Bo ja juz nie moge tak życ...

Gość a ja czekam i co? Zadnego
i ty to nazywasz "problemem"? Moim zdaniem to tragedia., Ale jak problem, to wypij pół litra wódki, wyrzygaj, i będzie po problemie.

Gość kot13
to niech się Pani cieszy , że nie zabił i Pani. Narkotyki go zabiły niestety...Nie zerwanie. to był człowiek chory psychicznie. Zdrowy człowiek czepia się wręcz życia.

Gość ewcia1990
Problem-tragedia - nie wazne jak to nazwałam.Po prostu czuję sie po częsći winna...:/

Gość cwelina080
Nie ma żadnego problemu, bo leży na cmentarzu...

Gość +jeżozwierz+
nie obwiniaj się - to była Jego decyzja jeśli nie dawał Tobie sygnału lub nie byłaś w stanie takowego wyczuć, to i tak nie mogłabyś nic zrobić... to samo mogłoby się zdarzyć, gdybyście nadal byli razem - np. po jakiejś większej awanturze różni ludzie chodzą po świecie, jedni umierają, drudzy żyją cały wiek albo i dłużej - każdy jest inny Ty zostałaś na tym świecie i musisz żyć dalej otocz się zaufanymi przyjaciółmi, jeśli takowych posiadasz, pozwól Im Cię wesprzeć w trudnych chwilach to ważne. nie załamuj się wypłacz się, ale nie dopuszczaj myśli, że to Twoja wina, nie komplikuj sobie życia jeszcze bardziej :(

Gość przestan
idiotko zakladac ciagle jakies tematy, masz cos z glowa?

Hm Kazdy ma prawo wyboru! I kazdy ponosi konsekwencje za swoje decyzje. Wybral smierc to jego wybor. Ty wybralas zycie to twoj wybor. Nikt normalny niewybiera smierci. Powod nie jest rowny smierci. Itp itd

Gość 100%_skutecznosci
ciesz się młoda - gdybyś go nie spławiła roz.jeb.alby dwa życia - jak nie więcej ! jesteś bohaterką ! szacun ! :)

Gość 100%_skutecznosci
rozje.balby

Narkotyki niszczą ludzi :( niestety jego zniszczyły chciałaś mu pomóc ale on nie dał sobie pomóc. Nie obwiniaj się za jego śmierć. On zawsze będzie w Twoim sercu zapamiętaj te dobre chwile a nie złe i każda z nas musi wiedzieć jakie konsekwencje niesie wiązanie się z człowiekiem z nałogami:( niestety jak ktoś ćpa albo pije bo jest uzależniony to prawdopodobnie uzależniony będzie do końca życia bo to już choroba:( a Ty zrobiłaś co mogłaś i chciałaś uwolnić się od niego bo sama nie chciałaś zejść na dno razem z nim :( smutne ale prawdziwe :( nie obwiniaj się kochana i trzymaj się mocno . :*

Narkotyki niszczą ludzi :( niestety jego zniszczyły chciałaś mu pomóc ale on nie dał sobie pomóc. Nie obwiniaj się za jego śmierć. On zawsze będzie w Twoim sercu zapamiętaj te dobre chwile a nie złe i każda z nas musi wiedzieć jakie konsekwencje niesie wiązanie się z człowiekiem z nałogami:( niestety jak ktoś ćpa albo pije bo jest uzależniony to prawdopodobnie uzależniony będzie do końca życia bo to już choroba:( a Ty zrobiłaś co mogłaś i chciałaś uwolnić się od niego bo sama nie chciałaś zejść na dno razem z nim :( smutne ale prawdziwe :( nie obwiniaj się kochana i trzymaj się mocno . :*

Do przedmowczyni z wszystkim sie zgadzam tylko nie zjednym, stym ze sugerujesz ze on bedzie zyl w sercu autorki! Masz problem z wyciaganie faktow chyba. Autorka znim zerwala poto zeby go niemiec w sercu ,zeby sie uwolnic od tego czlowieka ,bo go prosila chciala dotrzec do niego ale niedalo sie,i napewno tych dobrych chwil bylo duzo mniej niz tych zlych! Wiec poco ma sie dreczyc sprawe zamkla a ty jej mowisz aby to zylo wniej chyba masz cos nietak! pewnie mialas taki przypadek na wlasnej skorze skoro tak sugerujesz autorce brnac w odchlan ciemnosci ktory by ja mogl pochlonac razem z nim! ZASTANOW SIE WCZESNIEJ CO WYPISUJESZ BO MOZESZ WIECEJ SZKODY WYRZADZIC TAKIMI PORADAMI NIZ PORZYTKU! Urzywaj glowy!

Gość ej nie mam chlopaka!
wezcie myslcie ludzie

Gość daj adres dilera
moze sie przydać

To nie twoja wina i nie zadręczaj się. to był słaby czlowiek a słabi gina w przyrodzie. Mial wybór, mial wsparcie, nie doecenił tego, nie potrafil nic zmienić bo nie chciał... Idiota zasluguje na pogardę. W dodatku był pasożytem ponieważ żerował na twym dobrym sercu i jak pasożyt zginął gdy żywiciel odszedł :/ Weź się w garść, nie ma "po czym" ronić łez ty głupia! :/

Twoja wina i sien ie czaruj !!! gdybys tak nie zrobila to napewno by jeszcze zyl........!!

Gość a chociazzzzz
a chociaz dobrze cipke lizal???? bo wtedy bylaby tragedia tak malo jest miszczow cipkolizania

Gość o!!! kolejny barbarzyńca z
miękkim sercem robi ludziom wodę z mózgu?

Gość robaczek zjadajacy zwlokii
czesc nie przejmuj sie to byl tylko ćpun, a jego miesko nie bylo dobre :o

Gość Melygion
raczka juz sama chodzi w gescie heil hitler?