Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobootnaa

kto mi przeleje kase na konto????

Polecane posty

Gość gość
Kto moze pomoc i pozyczyc mi na zycie.mam troje dzieci.maz nie dostał jeszcze kasy z dorywczej roboty.nie mam rodziny zeby pomogla a jako osoba zadluzona o chwilowke nawet nie moge.prosze dzieci potrzebuja cos slodkiego a mi az sie chce plakac.podaje numer konta prosze chociaz na zakupy.38116022020000000304484284

Gość gość
Po co się tak rozmnazalas? Ja znam mega bogatych ludzi i maja jedno góra dwojke dzieci. Zresztą na pewno masz 500+ ,naucz się lepiej gospodarować pieniędzmi.

Gość gość
Zdjęcie głodnych dzieci daj albo wypierdalaj w podskokach pizdo

Gość gość
Nie potrzebują nic słodkiego,słodycze niszczą zęby a ciebie nie będzie stać na dentyste. Ogarnij się i dawaj dzieciom normalne jedzenie. Jabłka są słodkie, tanie i zdrowe.

Gość gość
A ja nie wiem codzisiaj robic zeby nie zmarnowac moze ostatniej w tym roku pieknej niedzieli. Krk

Gość gość
w Polsce znajac numer konta danej osoby czy instytucji mozesz najwyzej dokonac przelewu dla wlasciela tego konta! :) pyt. do autorki tematu - ile uzbieralas? :D moze ktos dla zartu 1 zl przelal

Gość gość
nie obrazajcie biednych skad wiecie ze ci ludzzie nie potrzebuja pomocy jak by mieli pieniadze to by nie podawali numeru konta popatrzzcie na tych co oferuja pomoc pisza przesle packe ale wplacie 5 loty na moje konto czy to nie jest naciaganie zwlaszcza biednyh ludzi ja ile moge to pomagam izahecam inych skad wiecie co was czeka w zyciu

Gość brat tomek
pomagajmy potrzebujacym mi kiedys ktos pomug teraz ja pomagam i zahecam wszystkich nie musicie duzo dawac ile mozecie

Gość gość
Zbieram na lepsze życie :) 34 1050 1520 1000 0092 2564 8972 Pomodlę się za ofiarodawców! :))

Gość gość
Tak

Gość gość
Ja tez zawsze w miarę możliwości pomagalem teraz sam potrzebuje pomocy. Mój nr konta. 63 1870 1045 2078 1001 9137 0001 choć już niewiele nadziej mi zostało. Pozdrawiam Was serdecznie.

Gość gość
MAm sprawe kto mi wysle 50zl na konto w banku potrzebuje na kubelek kfc NEST BANK 28 1870 1045 2078 1031 6318 0001

Gość gość
Jaja se robisz. Na kubelek moze na wiadro zimnej wody obys naprawde nie potrzebowal

Gość gość
gościu czy ty masz jakiś fetysz namysłowa?? nie istnieje takie miasto

Gość gość
Witam prosze o pomoc od tygodnia nie mam lodowki nawet wedliny dzieciom do szkoly prosze o kazda zlotowke.moje konto 38 1160 2202 0000 0003 0448 4284

Gość Xxx

Zbieram na audi a8

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.