Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd655

CZY MOZLIWE JEST ZE TWARZ SCHUDNIE U KOBIETY ZA TYDZIEŃ???

Polecane posty

Gość dd655

A POTEM W TYDZIEN ZNOWU PRZYTYJE??

Gość NIEEEE

Gość 12345654321
Tak mozliwe w tydzien mozna przytyc nawet 4 kg a na nastepny tydzien tylez schudnac i to widac po twarzy.

myślę, że tak. moj facet kiedyś wyjechał na około tydzień i ja schudłam jakoś 3 kilo, a jak wrócił, to właśnie stwierdził, że 'jakoś się zmieniłam na twarzy':) sama byłam tym zdziwiona ze zauważył:)

Gość HAHAHU55
NIE MA TAKIEJ OPCJI W ZYCIU. A JUZ PIEPRZEIE ZE 4 KILO MOZMNA UTYC W TYDZIEN ZENADA.. MOZNA NABRAC WODY A NIE UTYĆ W TYDZIEŃ TO WIADOMO ZE WODA WAŻY I 4 KILO SIE WAZY WIECEJ ALE TEGO NIE WIDAC PO TWARZY

Gość NO NIEMOZLIWE

Gość 12345654321
HAHAHU55 Ale madra z ciebie osobka jak ktos ma zaburzenia zywienia to jest mozliwe. JA np ostatnio w 5 dni schudlam 3 kg i to nie tlyko woda po wymiary i centymetr tez powiedzialy swoje i bylam rowniez 5 dni na diecie. Jak sie zaraz po diecie zcaznie wiece jesc niz normalnie tez mozna szybciutko przytyc ja w 10 dni przytylam 6 kg bo zle z diety wyszlam wiec zanim napiszesz to sie zastanow.

Gość 12345654321
P.S. Gwaratnuje ze takie cos jest mozliwe i po twarzy to bardzo widac. Jak stracilam np 3 kg w 5 dni to juz mialam policzki zapadniete a jak przytylam te 6 w 10 dni to pyza na buzi ze mnie wyszla.