Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateoseven

czy kobiety lubią wysokich i łysych ??

Polecane posty

ja tam sie ciesze ze mam duzo włosów na głowie :) a na łyso sie nigdy nie ogole :classic_cool: to co takiego pociągającego jest w łysej głowie??

ja tam sie ciesze ze mam duzo włosów na głowie :) a na łyso sie nigdy nie ogole :classic_cool: to co takiego pociągającego jest w łysej głowie??

Może utarty stereotyp ale mi łysa głowa kojarzy się z kibolem albo jakimś mięśniakiem. W ogóle łysa głowa jest straszna. -.- Facet musi mieć włoski, żeby móc go pieścić, przebierając palcami w tej jego czuprynie. Ponoć mężczyźni to bardzo lubią, z doświadczenia też mogę potwierdzić. A co do wysokich? hmmm...ja preferuję takich- 175-180.

Trzy razy tak =P Taki facet wygląda jak facet nie jak laluś, który tylko o żelu będzie myślał =P ( nie każdy oczywiście ) Jeszcze jak z tych wyższych i dobrze zbudowany mmmm nic tylko się w nim kochać ^^

nie ma nic bardziej seksownego od łysego, zadbanego faceta o aksamitnym głosie;) a tak poza tym to dla mnie bardzo estetyczne ze względów higienicznych:) łysa głowa, gładko ogolona buźka...grrr:)

dodam jeszcze, że chociaż zawsze miałam łysych, to moj aktualny facet za cholerke nie chce się dla mnie zgolić;)

Gość byyyyyyyyyyyki
ja uwielbiam ostatni obiekt moich "westchnien' to arkadiusz onyszko, bramkarz odry

Gość gość
łysy i wysoki kojarz się z dresami i g***tami a kobiety kochają wulgarny g***t na sobie i tą dominację mężczyzny.

Gość ruthvanaldin
niee. zdecydowanie nie. łysy facet odpada. odrzuciłam wysokiego, łysego, dobrze zbudowanego. lubię długowłosych albo z bródką i nie będących zbyt wysokimi.