Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tzytzek

nosicie push-upy?

Polecane posty

Gość tzytzek

piszcie jakie macie wymiary/rozmiar i jakie staniki nosicie

Gość pyanie mam takie jedno
co cie to obchodzi zboczeńcu?

Gość cycatka agatka
po wymierzeniu 70G/H nie noszę pusiapków :P jak sie ma dobrze dobrany biustonosz nie trzeba pewnie zaraz będzie larum ,że mam banie :P wcale nie (80/95cm)jest ok przedtem mi babki wciskały 80 C/D ale to wołało o pomstę do nieba....warto sie wymierzyć :P

Oczywiście, że nie, nawet jak potrzebny mi taki efekt. Robi mi go śliczny plandżyk z gossarda :P Wymiary - w chwili obecnej mniej więcej 65/92 Rozmiar - ok 60G :)

Oczywiście, że nie, nawet jak potrzebny mi taki efekt. Robi mi go śliczny plandżyk z gossarda :P Wymiary - w chwili obecnej mniej więcej 65/92 Rozmiar - ok 60G :)

Gość dziewczyny..
a czy do push-upów zaliczaja sie także wkładki w zwyklych stanikach, takie ktore mozna wyjac i sa w takich kieszonach?? bo jakby nie bylo jest lekka roznica miedzy tym a 5cm poducha w staniku

Gość dziewczyny..
a czy do push-upów zaliczaja sie także wkładki w zwyklych stanikach, takie ktore mozna wyjac i sa w takich kieszonach?? bo jakby nie bylo jest lekka roznica miedzy tym a 5cm poducha w staniku

Gość dziewczyny..

Gość dziewczyny..
przepraszam za powielenie

Gość jaja w jeansach
olac push upy. Naprawde dziewczyny maja racje, warto sie wymierzyc. Klania sie przed 80 C, po 75/G

Gość po prostu odmów
Chwilowa irytacja -> rozmiar 70 b nie istnieje. Dobierz stanik w swoim właściwym rozmiarze bo szkoda twoich piersi. Pozdrawiam

www.stanikomania.blox.pl/2008/05/Zstap-do-Inferno-czyli-czeluscie-dekoltow.html "Puszapki kojarzymy zwykle z działaniem powiększającym - rzeczywiście, te przeznaczone na mniejszoliterkowe biusty są wzbogacane o różnego rodzaju sztuczne wypełniacze. Tymczasem producenci biustonoszy z rodziny push-up i deep plunge w większych rozmiarach miseczek nie stosują tego środka „wyrazu. Usztywnienie warstewką gąbki (która owszem, powiększy biust w obwodzie... zapewne o kilka milimetrów), odpowiedni krój, mocno podnoszący piersi i zbierający je do środka, plus obniżony mostek, zredukowany do łączącego miseczki niewielkiego paska - to cechy biuściastego push-upa, który nie służy powiększeniu, lecz odpowiedniej ekspozycji naszych krągłości w głębokim dekolcie. " Takie "push upy" noszę ;) Takich z kilogramem gąbki czy żelu w każdej miseczce nie - mimo niewielkiego biustu (65F/70E) przy dobrze dobranym rozmiarze tego nie potrzebuję :)

moze zamiast rozmiarów konfekcyjnych podawajmy wymiary, bedzie wtedy relatywnie, bo tak to znów sie topik zmieni w propagande angielskiej rozmiarówki...

Gość na ślub stanik poszukiwany
http://forum.gazeta.pl/forum/w,69,112070590,112070590,bielizna_slubna_gdzie_.html nam w rzeszowie brakuje w ogóle dobrych sklepów z bielizną może ktoś się zainteresuje?