Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plumpka

Zaczełam biegać!!Czuje się świetnie!

Polecane posty

W poniedziałek zaczełam plan 10 tygodniowy dla początkujacych biegaczy.Nie wiedziałam że niecały tydzień biegania sprawi że bede się czuła tak dobrze.Głównym powodem dla którego się zdecydowałam zacząć jest oczywiscie zrzucenie paru kilogramów :) ale chciałam również polepszyc kondycje.Nie przypuszczałabym,że bieganie może tak pozytywnie wpływac na nastrój!Czekam,aż stopniowo zaczną pojawiać się kolejne efekty.Mówię wam kobietki!Ruszcie tyłeczki z fotela,załóżcie wygodne buty i ruszajcie w trase!!

Gość ja biegam do kibla i wystarcza

Gość laurunianiunia
kude sama o tym myslalam, ale ja ninawidze wrecz biegac :o

Ja też z chęcią bym zaczęła biegać, ale lekarka mi zabroniła i nici z biegania :|

Gość
Ruch dobrze wpływa na samopoczucie, codziennie biegam z psem. :) Pozdrawiam.

laurunianiunia ja też nienawidziwam dopóki nie zaczęłam :) bo generalnie to chodzi o to żeby dobrac bieganie do swojego poziomu,jak będzie za ciężko to sie zniechęcisz, wcześniej kontakt z bieganiem to tylko na wf-ie miałam,nie był dostosowany do mojej kondycji i nie przynosił zadnych pozytywnych skutków kiedys nawet sama próbowałam ale po 1 razie miałam zakwasy i mi sie odechciało :( a teraz okazało sie że bieganie jest naprawde bardzo....przyjemne!! spróbuj a nie pożałujesz :)

Uuuuu zazdroszczęęęęęęę. Ja próbuję się zmobilizować i nici z tego ;p Nienawidzę biegać, ale mam chęć. Jedno z drugim mi się gryzie :P

Gość damapik tik
A ja nie mam gdzie biegac... mieszkam w malym miasteczku

Gość Jak sie nie chce to nie ma
gdzie :D Dobra wymówka.

Autorko, ja też planuję zacząć.Mam nadzieję, że mi się uda. W co się ubierasz do biegania tylko bluza na górze czy jeszcze coś?? Pytam się, bo szybko łapię infekcje gardła. Pozdrawiam serdecznie.