Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Killa692

Miłość???

Polecane posty

Gość Killa692

Co to znaczy kochać?? Czy może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega to uczucie i czy naprawdę istnieje??

oczywiscie ze istnieje. milosc to czuc ze sie kocha nie przez tydzien a przez dlugie lata pomimo wszystko. kiedy ta osoba cie zrani to masz ochote ryczec i to dla ciebie najwieksza tragedia. Wogole ta osoba jest najwazniejsza wszystko inne przy niej blednie. Ale trzeba jeszcze rozrozniac milosc od zakochania to jest najtrudniejsze

Gość milosc boli, zakochanie nie
to jest straszne.... ja kocham nasza milosc a raczej juz moja... bylismy najlepszymi przyjaciolmi byl mi mezem facetem kochannkiem bratem ojcem synem itp ... ubolewam bardzo, swieze rany, raz takie dostalam rok temu ....ale to milosc nie zakochanie i dlatego nadal bylismy, a teraz on znalazl sobie dziewczyne do sexu co ona zrobi co on tylko zechce ...zakochal sie i trwa to niespelna tydzien a afiszuja sie po miescie gruchaja jak golabki zakochani... to nie jest milosc, ale on ktory nie ma szacunku do mnie nazwie to miloscia a to co bylo miedzy nami to ze nie byla to milosc

Gość milosc boli, zakochanie nie
wlasnie , kocham go mimo wszystko, nic nie poradze, teraz mnie bardzo rani, ciezko mi strasznie