Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shine143

moze znajde tu kogos fajnego?:)

Polecane posty

szukam milych mlodych facetow najlepiej z wojewodztwa zach.pom. Są tu tacy?:)

Gość środa w czwartek a w sobotę
no to się rozczarujesz bo to syberia złamanych osobowości jest a nie portal randkowy

lepiej to przemyśl a nie sobie zapisujesz

wiem ze to nie portal randkowy ale noz widelec ktos fajny sie znajdzie chociaz do popisania:)

może autorka tez ma złamaną osobowość :)

fajnych ludzi spotyka się w realnym świecie bo natura obdarzyła nas instynktem oceniania po pierwszym spojrzeniu na drugą osobę co ułatwia selekcję pojebów idiotek tępaków i osób agresywnych i to jest najlepszy sposób selekcji :)

jarku jestes osoba tragiczna rasista malo inteligentny i jeszcze ciota jak przeczytalam pare slow o tobie to sie przerazilam. Niestety nie spelniasz nawet najmniejszych kryterjow, przykro mi. A to jakie mam ,,tzytzki,, to nie twoja sprawa.....

srodo w czwartek... hehe wiadomo ze w realu ale mi sie jakos nie poszczescilo moze mam za wysoki wymagania i wszyscy odpadaja w tej selekcje:)

no a jakie masz wymagania ? zobaczymy czy jest w ogóle na tym globie tudzież w galaktyce osobnik choć w małym procencie odpowiadający ideałowi panny shine143 ta liczba chyba nie oznacza lat :O ?

no widzisz słuchaj obytych w internetowych bojach koleżanek co znajomości z wariatami klawiatury okupiły zdrowiem psychicznym :)

srodo, moje wymagania ta wesoly inteligentny rozrywkowy odpowiedzialny chlopak ktory mi sie podoba:) a co do frajerow to nie watpie bo ich nie brakuje.....

Shine bądź ostrożna i czujna! :) wydajesz się fajna dziewczyna ;) Abc My się znamy?

Abc 👄 jesteś bardzo miła 🌻 tylko ja nie szukam seksu :o :o Chciałbym spędzić miło czas..... :) :) Z piękna kobieta jak TY ;) chyba Ciebie nie zawiodłem? :o :(

Brunet, skąd pomysł, że ja szukam kogos do seksu:(...czekam na ideal...ale jakoś nie widzę go...może więc Ty?👄

Abc Kochanie 👄 myślę ze Będziemy do siebie pasowali ;) muszę na chwilkę zniknąć :o :o :( Miło mi będzie jeśli spotkam Ciebie jeszcze :)

Gość brunet1986
a w twojej okolicy nie ma żadnych fajnych gości? Aż tak źle, że musiałaś wchodzić na kafeterie? Według mnie to albo nikt Cię nie chce albo jesteś bardzo wybredna bo ładne i poukładane dziewczyny nie szukają nikogo na takim portalu.

Gość brunet86 racja

bo fajni mezczyzni w realu zajeci albo smyrają okolicę szyi na disco z nadzieją,ze moze ta noc bedzie very hot tudziez siedzą wciągnięci w nową grę od kumpla podpatrzoną bądź miziają auto do błysku nieskazitelnego albo zwyczajnie miziają swoje Kobiety wiec Dziewcze sobie tu chciało zerknąć...cu sie czepiasz brunet niewinnej Kobitki:O:O:P;)