Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tropicielka4

WRESZCIE POJĘŁAM, ŻE RANDKI Z NETU TO FIASKO W TEMACIE ...

Polecane posty

Gość tropicielka4

udanej znajomości. Odbyłam im wiele pełna nadziei, że panowie wyrażający "siebie" w opisie i na fotce mogą okazać się kimś interesejącym i ... kicha .Poza dwoma przypadkami kończyli spotkanie chęcią na seks. Ale przecież ja nie o tym, albo, to nie tak miało być, chciałam rozwijać coś fajnego powoli, eh... Macie jakies przemyślenia po...doświadczeniach?;)

a ja czuje sie jak jakiś ciuch w sklepie.Wchodzi kobieta wybiera przebiera a i tak nic nie kupuje

Zależy na kogoś trafisz. Rzecz jasna ważne też gdzie szukasz... Jeżeli na czacie to ... propozycje seksualne są typowe i nie powinny Cię dziwić. Myślę, że czaty, portale randkowe itp to dno. Co innego przypadkowe zagadanie np na gg. To się sprawdza. Przynajmniej w moim przypadku tak było.

Topicielko, ja tego typu doświadczeń nie mam, ale nie możesz generalizować, że facet poznany w necie chce tylko sexu a poznany w "normalnych" okolicznościach jest inny. To zależy od faceta- bo jeśli facet chce tylko sexu to nawet gdybyś poznała go na kółku różańcowym tego sexu będzie chciał Idź tropić dalej, aż coś konkretnego wytropisz.