Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxior

Nie moge kupić spodni dla siebie

Polecane posty

Gość maxior

dziewczyny, gdzie, jakiej firmy spodnie kupujecie? Ja mało co moge sobie dobrac :O Największym dla mnie 'problemem' jest to że mam normalny kobiecy tyłek, (nie mylić z dużym :P - mam 88cm w biodrach, 62cm w pasie) wąską talie, wcięcie... niby nic ale wiekszość spodni szyja chyba na płaskie i szerokie tyłki a nie wiedzą co top jest wcięcie w talii :O Mam same stare spodnie... nowych kupić ni cholery nie moge :(

Gość 34...
wow! zazdroszcze :P większośc dziewczyn m a problem w druga strone - zero talii, szerokie biodra, więc ciesz się :D

Gość Jaynes
Hmm, w Big-Stone są bardzo ciekawe spodnie. Jeżeli masz więcej pieniędzy to może BigStar lub Wrangler? Ja często spodnie kupuję w H&M i NY.

Gość tez mam taki problem nanana
mam to samo co ty :) dałam sobie więc spokój z dżinsami.. i chodzę w legginsach.. teraz jest taka gama różnych wzorów do wyboru(ostatnio kupiłam sobie w panterkę ;D) że naprawde legginsy wyglądają bardzo ciekawei i sexy ;) a na dodatek komfort nie z tej ziemi.. nie to co w dżinsach... pozdrawiam;)

Gość maxior
hhmm, niestety rzadko kiedy moge pozwlic sobie na dzinsy ze względu na prace :) musze miec nateriałowe ;) z dzinsami mniejszy problem - jakoś inaczej je szyja Chodzimi gł. o materiałowe własnie - w top secret beznadzijen kroje, w reserved s DUŻA :O, w H&M omijam - niestety nie ten styl :(........ leginsy tez raczej odpadają...

Gość maxior
haloo

Hyhyhy :) mam ten sam problem. Jesli spodnie przejda mi przez biodra, w pasie sa co najmniej 10 za duze, a bywa ze i 20. Chyba byly uszyte na kogos, kto ma tylek szerokosci talii. Szczerze mowiac albo szyje na miare albo kupuje jakiejkolwiek firmy i na bocznych szwach wycinam trojkatne kliny i w ten sposob zwezam :(

Gość maxior
kurde... na mnie czasem 34 za duze :O z tyły w pasi emi odstają jak cholera zawsze :O nie zawsze da się łądnie zwęzić...

Gość ja kupuje biodrówki
i mam problem z głowy.

Gość maxior
to gdzie i jakiej firmy kupujesz te biodrówki - tez chętnie kupie :D bo fajnych biodrówek tym bardziej nie widziałam :O

Gość maxior
to gdzie i jakiej firmy kupujesz te biodrówki ??? :D bo fajnych biodrówek tym bardziej nie widziałam :O

Gość ja kupuje biodrówki
żadnej firmy - bo na to mnie nie stać. Jakieś tanie. Ale zawsze numer za ciasne - bo i tak się rozciągną.

Gość maxior
hahah numer za ciasne???? nosze 34, xs..............:O jakie beda nr mniejsze? :D

Gość maxior
hahah numer za ciasne???? nosze 34, xs..............:O jakie beda nr mniejsze? :D

Gość maxior

Gość Dziewczynaa_Szamana
Ja mam podobnie :o A jak juz jakieś mi podpasują, to znów muszę je skracać, bo za długie :(

Gość Nikaaaaaaaaaaaaaa
wiesz, ja mam problem z kupieniem spodni, bo nie mam 'porządnego' tyłkaa ;p jak przymierzam na długość dobre to w biodrach mi latają, a z paskiem nieładnie się marszczą. a jak kupię dobre w biodrach to są za krótkie.

Gość Nikaaaaaaaaaaaaaa
więc się ciesz z wcięcia w talii :D

Gość maxior
nie wiem czy mam porzadny tylek :D mam max 88 cm :) a ile ty masz że ci lataja spodnie??

Gość ja mam 98 w biodrach
a 63 w pasie :(

rozmiar mniejsze od 34 (czyli 260 beda 32 (czyli 25). spodnie w rozmiarze 25 dostaniesz w kazdym porzadnym sklepie z jeansami typu wrangler, levis, diesel, big star, americanos. zobacz rowniez w new yorkerze i terranovie - tylko tam jakosc juz nie ta.

Gość maxior
NIE NOSZE DZINSÓW do pracy!!!! :O:O chodzi mi o materiałowe spodnie z dzinsami nie ma problemu :P

Gość maxior
NIE NOSZE DZINSÓW do pracy!!!! :O:O chodzi mi o materiałowe spodnie z dzinsami nie ma problemu :P

Ja mam to samo tylko jeszcze bardziej :) Ponad 90 cm. w biodrach i ok. 60 cm. w pasie przy stosunkowo niskim wzroście (1,60 m.). Do tej pory spodnie dobierałam tak żeby pasowały w biodrach, miałam skracane nogawki i zaszewki w pasie bo właśnie w pasie komicznie sterczały. Kilka pat w życiu miałam szytych, to wcale nie taki duży koszt i polecam. Jedyne spodnie które świetnie na mnie leżą kupiłam w sklepie z tanią odzieżą ( jedne- 3 zł, drugie- 50 gr. :P ) z czego i tak jedne z troczkami w pasie, tylko drugie zwyczajne. Polecam szycie, przeróbki, no i tanią odzież, a oprócz tego sukienki i spódniczki z wysoką talią, rozszerzane.

Ostatnią spódniczkę, z wysoką talią i krótkim zapięciem, zwężoną w pasie przez dobrą duszę, zakładam przez głowę bo przez tyłek nie przejdzie :P Też biodrówek nie lubię, skracają nogi, nie eksponują ani bioder, ani talii, co najwyżej stringi jeśli się takowe nosi.

Gość ja kupuje biodrówki
No to sorry - zrozumiałam, że chodzi o dżinsy - może dlatego, że ja z kolei innych nie noszę. Też mam rozmiar 34 - pisząc numer mniejsze - miałam na myśli takie, w które ledwo się wcisnę i dopnę - a po jakimś czasie i tak robią się dość luźne. I już się nie wtrącam. :-)

Gość gość
Ja szczerze polecam spodnie BIG STONE ;) Super jakość za normalną cenę ;)